reklama

mamy z norwegii

reklama
KASIA a jak sie dzisiaj czujesz?kaktusy.....jeszcze kłują:rofl2:
347.gif

jak dotychczas wzielam 3dawki antybiotyku ale juz czuje sie lepiej..choc w gardle jeszcze kluje i w nocy od kaszlu malo sie nie udusilam to przynajmniej bøle glowy minely.. odczekam jeszcze ze 2dni pewnie i wybiore sie wkoncu z Malå na przechadzke bo biedna uwieziona przez to w domu..a wogole marudzi mi troche dzisiaj. juz pewnie tez tym wszystkim znudzona, tym bardziej ze ja jak Lila - przez to wszystko nie czuje sie na wielkie zabawy i zajmowanie Emmå, w domu od naszego przyjazdu w kazdym kåcie porozrzucane rzeczy, a ja tak sie snuje... mysle ze juz jutro a moze nawet potem sie wezme za røzne rzeczy. niech tylko J. wroci zeby mnie chociaz od Malej odciåzyl..

a jak mija Tobie dzien? :-)

ja byłam na krotkim spacerku z Czarkiem, bo juz tak nie wieje...(.dzisiaj znowu nie poszedl do przedszkola , ale nie z mojego egoizmu jak wczoraj tylko zaspało mi się:szok: )maly wymazal pół stolu i caly blok rysunkowy :baffled: a ja teraz pichce obiadek:kurczaczek z ryżem w sosie śmietankowo-ziołowym-miam miam
337.gif

dla mnie suuper by bylo jakbym jutro uz zaczela albo dzisiaj :-D...wogole z Ntalkamiala terminan na 21 a urodzilam 23 moze Maya tez chce miec date 23 :-D...
zgaga prezszla moze juzzyc normalnie...przed chwilka wstalam...
Agata dzidzia ci sie porzadnie wstawia to moze wczesniej urodzisz, i na spacery chodzisz a mi to sie tak nie che ze szook...dzisiaj na zakupy jedziemy bo w ICA sa przeceny i w COOP'ie

oj Marta z tymi spacerami to roznie bywa, raczej mi sie nie chce tez:baffled: ale dzisiaj juz bylam w drodze do wyjscia i maz zaproponowal ze pojdzie, wiec ok, ale wrocil z nia po 20 minutach i tyle bylo ze spaceru i mojego odpoczynku:angry: cisnienie od razu tak skacze ze czlowiek kawy nie potrzebuje:crazy:

wiec spaceru nie bylo, spania tez nie i tylko sie gotuje:wściekła/y:

ale nic u nas zaczelo padac wiec i tak musze gdzies z nia pojsc zeby sie wychasala..... kurcze chetnie bym ja do przedszkola poscila gdyby z kasa bylo innaczej, bo widze ze nie jestem w stanie szczegolnie teraz i pewnie zaraz po porodzie takze jej zapewnic tyle mozliwosci do szalenstw:baffled:

Agata poradzisz sobie zobaczysz...bedzies brala ja razem z wozkiem i tez sie wylata...ja jak na razie mam pozytywne mysli co do dwojki dzieci...
a dzisiaj stwierdzilam ze nie jade juz na zadne zakupy ... dzisiaj wydalismy 600 nok i nie wiem na co :szok: masakra, a niby wszedzie promocje...ale tak to jest korona do korony i juz zawal przy kasie:sorry2:
zaraz sobie wlacze serialik, sciagnelam sobie dwa sezony "heros" i siedze i ogladam...Tomek nawet powiedzial ze drugi sezon z nim ma ogladac bo on nie widzial a juz trzeci widzialm tez takze niedlugo sciagne hihi
Ana u mie gradem sypie czsem dzisiaj a jak u Ciebie? Kurczaczek pewnie smakowal...narobilas mi smaku ja jutro zrobie ale takiego zwylkego z piekarnika z ziemniakami i surowka...mniami...
a tak cisza...wezme chyba dlugii prysznic ...pisalyscie ze na krzyz czy na brzuch polelwac woda? hmmm musze cos sprobowac

ja tam nie wiem gdzie polewac ale cos mi sie obilo kiedys o uszy. Ogolnie w poczatkowej ciazy to powinno sie podobno unikac gorocych kapieli, prysznicy i saun. Ja teraz to juz na finiszu to i tak sie kapie pod goracym bo lubie, a co i tak juz mi nic nie grozi poza porodem:-D

a bylam z mala nawet ciezko mi nie bylo, ale bylismy tylko 50 minut bo wialo bardzo zimnym i mala szybko byla bardzo czerwona na buzi i rekach. Skakala sobie po kaluzach i po jakims czasie to sama wolala do domu:tak: dobrze ze wzielam wozek to ja wlozylam i takim szybkim tepem wrocilam do domu. Bylam bardzo zaskoczona ze lekko mi sie szlo:szok: a i musze zainwestowac w rekawiczki bo mialam takie super z zeszlego roku, ale zgubilam jedna:baffled:

wlasnie ogladam pogode jutro ma tez wiac u nas i tyko 6 stopni, wiec jutro czas na rekawiczki:tak:

reklama
a ja mam nici z filmu bo Natala chce wieczorynke:-D wiec sobie poczekam...
Ja wogole musze kupic Natali do przedszkola ten ocieplany kombinezon juz bo jak tak wieje to normalnie zimno...
ooo ma meza sie zabrala do skrecania szafi do lazienki pod wanienke...suukces normalnie :szok:
u nas teznie zaciekawie prgnozuja...w czwartek ma wypadac 75 mm czyli jedno wielkie oberwanie chmury trwajace kolo 12 godz :-D beka...ale to jest wlasnie Bergen:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry