Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokladnie za tydzien jedziemy do spzitala na usg,wiem,ze beda dokladnie sprawdzac pecherz,nerki itd.

jestem ciekawa czy cos sie kroi u ciebie

Duzo zdrówka dla Hani i oby mały Gabrielek sie nie rozchorował , ja mam nadzieje , że ten pęchęrz to fałszywy alarm i o kaplikacji ani śladu(...)
u nas piekna pogoda,a ja w domu z dziecmi bo Hania nadal goraczkuje
jest caly czas na syropie Nurofen wiec nie wychylam nosa z domu
Gabriel dziwnie charczy i jestem troszke spanikowana
Kasiu zdrowka!!
a Any nie am wieczorem??
ja lece na tv ;-)
, bądźmy dobrej myśli....
dziewczyny tak Was tutaj podczytuje i z tå obecnosciå meza przy porodzie to mam odmienne od Was zdanie.
wiecie co dziewczyny. komplikacje przy porodzie sie zdarzajå. ja i Emma je mialysmy. i nie wyobrazam sobie zeby Jorgeira tam przy nas nie bylo. byl ze mnå przy kazdym skurczu, podawal wode, obmywal czolo.
....

, no ale bez przesady
, ja byłam na sali jeszcze z jedną panią za taka szklana ścianka i słyszałam jak jej ratuja dziecko bo prawie doszło do zamartwicy, a ja leżałam obok z moja bliską koleżanką , ktora pracowała w tym szpitalu i byla przy mnie duchem i ciałam , trzymała za ręke , pomagała jak mogła , obmywała czoło...to dużo daje...no niestety męża nie było....żałuje ...ale i tak nie mógłby przeciąc pepowiny bo potem znalazłam sie na stole i miałam cięcie cesarskie, ale te wszystkie godziny "bólowe "i meczarnie miło by było , żeby mnie w nich wspierał
.
....
) i siadl sobie do kompa i zaczal grac i tak nam zlecialo pol nocy;-).
ale tak szczerze to wspolczuje bo pamietam jak mnie nerwy te ostatnie 2tyg przed terminem braly i chcialam juz,juz.. a co dopiero przechodzic!!
mam nadzieje ze nie dlaugo jeszcze Maya bedzie Ciebie przetrzymywac..
a tak pozatym nic wiecej na Swieta nie wskazuje!!
dzisiaj wiec wstal do malej, dal jej sniadanie po cichutku i zbral ze soba na silownie, zeby miala cisze. Mowie wam co za blogosc budzilam sie wielokrotnie w nocy bo u nas co chwila mocno grad walil po oknach, ale nawet rano jak juz wstalam to sobie lezalam.... dopiero co sie podniosla i ide na sniadanko:-)