reklama

mamy z norwegii

reklama
hej Ania

ja mam lepszy dzien,,,, chyba sobie zaraz kawke zrobie, bo jednak spalam do oporu i jakas taka powolna teraz jestem..

a wiecie moj maz doszedl dzisiaj do wniosku ze my to musimy ostro sie chyba za seks wziasc zeby sie juz urodzil - tylko kto powiedzial ze ja chce teraz rodzic,, kurcze mam czas, a on sie stresuje:-D to chyba po wczorajszym zalapal faze...

no nic lece na kawke i malej tylek umyc bo cos mi tu smierdzi;-)

ja dziewczyny mam wizyte u lekarza w poniedzialek, wiec zobaczymy czy sie sprawdza z tym rodzeniem w dniu wizyty. Ja rodzilam Sandre tez zaraz po badaniach w szpitalu, ale bylam po terminie i to juz dlugo. A nawet mi badania waginalnego nie zrobili:baffled: ale dobre to ktg chociaz bylo.

wiec Marta masz jeszcze caly dzien zeby potwierdzic regule:tak:

czesc mamuski :-)

ojj Gabrys mi charczy bardziej :baffled: jutro mamy kontrole w Helse to poprosze aby go osluchaly
Hani zielone gile wychodza wiec mam nadzieje,ze to koniec chorobska sie zbliza :sorry2:

co do porodu to zgadzam sie z Kasia :tak: to zaden test meskosci,a jesli ktos do tego tak podchodzi...to coz
tu chodzi o to by byc w tak waznym momencie,jak narodziny wlasnego dziecka
w koncu przy poczeciu sa oboje rodzice:rofl2: to przy porodzie milo powitac dzieciatko razem :happy2:
mojego K. nei zmuszalam do obecnosci,przy Milenie fakt chcial byc, ale nie wiedzial jak to wyglada i przed nieznanym mial jakies obawy
ale przy Hani i Gabim to juz nawet nie pytalam,czy chce byc bo sam mwoil,ze bedzie i nie wyobraza sobie by nie byl
a ja sama nie wyobrazam sobie jakby to bylo nie majac go u boku :sorry2:
a to mnie masowal,a to podawal picie,a to dodawal otuchy i sil do wzmagan,i byl tlumaczem,bo w najwiekszych bolach nie interesowalo mnie kompletnie co do mnei polozna mowi :sorry2:

Ana co do urodzin....jeszcze sie nie doczekalam rekompensaty :no:
ma czas do 1 listopada...inaczej ja jego urodziny potraktuje tak samo:dry: ach msciwa jestem,ale taki typ ze mnie

a co do prezentu gwiadkowego,to chcialabym mu kupic taka teczke,by mial do pracy w biurze,bo powoli chce startowac i szukac czegos,by pracowac w zawodzie
solidna TECZKA 100% SKORA gwarancja FV niska cena (462250620) - Aukcje internetowe Allegro
tylko musze wykombinowac kto by mi ja przywiozl z pl...

Dziewczyny juz pytalam o to Anie..ale wiecie co? ja zastosowalam u Emmy na ciemieniuche OLEJUSZKE i Ona w tym miejscu normalnie prawiez ze blond!! :szok: czy to mozliwe ze Jej odbarwilo wloski? :szok:

Lilka fajna teczka:tak: taka fachowa;-)

kurcze nie fajnie z tymi twoimi urodzinami wyszlo:baffled: moje i meza sie zbiegaja praktycznie razem z Sandry wiec w zeszlym roku to praktycznie tez urodzin nie mialam, bo wszystko bylo wokol imprez Sandry bo miala trzy przyjecia. Tak duzo tylko z racji tego ze pierwsze i ze tak duzo osob nie moglo sie doczekac. Wiec raz przyszli tesciowie pod wieczor (sztywniacy i woleli przyjsc sami gdy nie ma gosci), potem byla imprezka dla Polakow, a na koniec dla najblizszych Norwegow. Dobrze ze mamy to za soba, bo wiecej takich juz nie bedzie. No i nie mialam ochoty na kolejna impreze......

Ja to chyba zabiore zaraz Sandre do kolezanki, ale kurcze maz mnie samej nie pusci, wiec chyba poczekam troche i pojedziemy popoludniu jak jej maz wroci to bede mogla sobie w spokoju pogadac, wypchniemy facetow z dziecmi na dwor:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry