ja na drzemce a tutaj 4 strony sie naprodukowaly

Kasiu a dlaczego robilas Emmie tym olejkiem? ma ciemieniuche? Ja tam niczym nie smarowalam i tylko delikatnie czesalam zeby krazenie ladne byl i wsio, ale kompalam codziennie wiec moze to tez roznica...a co do wloskow Natalak urodzila sie z czarnymi wlochami i poznie jej wypadli i wyrosly nowe juz te prawidlowe,ale nie kazdemu dziecku wypadaja,a mogly sie odbarwic od tego srodka co tam uzywasz
Lilika a dajesz wit C? wogole dziwne ze zalapal bovnie powinien...ale tak to jest z tymi bakteriami, jednego zalapie innego nie.
a co do zebow to ja tez mam kolejnego zeba do wyrwania, zab madrosci z pruchnica w dodatku nie wyrzniety do konca wiec z rozcinamiem dziasla, mialam miec teraz zrobione w PL ale ze w ciazy to spenialam i na pewno nie dam sobie zrobic pod narkoza tylko w znieczuleniu miejscowym.
gadalam dzisia z polozna o antykoncepcji i bardzo mnie zdziwila bo nbajpierw mowilysmy o tablektach a pozniej o spirali. i tak zachwalama spirale ze az dziwnie mi bylo...juz chcialam sie spytac czy sama ma co taka podjarana... no i tak sie zastanawiam z Tomkeim co tutaj wybrac...maja dwie z hormonami lub bez...z hormonami na max 5 lat i kosz 1200nok, a bez hormonow 600nok i az na 10 lat. tylko ze jak cos nie pasi i musza wyjac to kasa przepada no i kontrowersyjan jest spirala jak wszystkie srodki antykoncepcyjne
a co do porodu rodzinnego to Tomek w PL bylby tylko przy porodzie bo poznije jak na same juz przewozili to mezusie won do domu bo nie wolno zostawac ... a jak wizyty to musialam caly kawal przejechac z "pokoju"na sale odwiedzin czyli korytarz i tez zbytnio nie bylo warunkow zeby usiasc i pogadac,przytulic itp...wiec babki zostawaly same ze swoimi problemami...
a oweieczka slodka normalnie

maja teraz te wynalazki...he he
Anka zakupy zrobione w PL

..kurka tesciowka zrobila zakupy w aptece z listy i zapalcila 300zl

...a wcale nie miala "zyczen nie z tej ziemi" i nie wiedomo co...
ide dokonczyc obiadek ;-)