reklama

mamy z norwegii

reklama
Aniu,zabek przestal bolec,ufff:happy2:
mam nadzieje,ze cicho posiedzi do stycznia :sorry2: bo w styczniu chcialabym poleciec do pl zrobic sobie zabki,mam 3 plomby chyba do wymiany i jeden zab do dorobienia bo w ciazy mi sie ukruszyl
pozatym marzy mi sie wybielenie zebow,bo po 3 ciazach zeby mi zżółkły :szok:
kawy nei pije,papierosow nie pale to mysle,ze po ciazach to :sorry2:
az nie lubie zdjec sobie robic,bo zeby takie zolte :baffled:

a Gabis przytulasek nadal
wczoraj byla moja siostra ze szwagrem i cala wizyta minela mi na trzymaniu Gabisia,bo co go odlozylam to jakby przez sen plakal :szok:
mlody ma jakies czujniki chyba :dry:
w kazdym razie stwierdzilismy z K. ze czas uruchomic owieczke z bijacym sercem :happy2: oby pomogla

no Marta,to na porodowke dzisiaj masz smyrac,zeby nam tu nie zbuzyc wersji,ze po wizycie sie rodzi :-)
22 pazdzirnik,ladna data:rofl2: hihii

Kasiu moja Sandra urodzila sie czarna jak noc, a potem wlasnie od gory zaczely jej jasniec. Smiesznie wygladala przez dluzszy czas utrzymywal sie blond na gorze a z tylu miala czarne:-D

Kasiu teczka tez fajna,ale w kolorze czarnym bylaby ladniejsza

a co do wloskow to nei pomoge bo nie mam pojecia :no:
ale prawda jest,ze dzieciom wloski jasnieja w pewnym momencie,potem ciemnieja i tak w kolko

ja w kazdym razie wczoraj wzielam sie za wyszorowanie glowy Gabriela,bo mial warstwe łuszczacej sie skory na glowie i....tak go wyczesalam w kapieli,ze chlopakowi zakola zrobilam :szok::szok::-D:-D
ale dziwnie teraz wyglada :blink:

Agata no wlasnie ona na grzywce zaczela miec jasniutkie ale wczesniej tak nie bylo, tylko wczoraj po kåpieli jak zmylam po 24h tå OLEJUSZKE..
Lila jaka owieczka?
Aniu no co Ty! nie przepraszaj. ja tam tez nic nie moglam wyczytac nigdzie zeby wlosy po tym jasniaky.. ale dziwne ze akurat teraz!!
a mnie czeka wyrywanie zeba mådrosci...nie moze sie wyrznåc przez brak miejsca. juz pare razy byl tam taki niewielki stan zapalny ale ze teraz cisza to znowu o tym nie mysle.. ale trzeba sie tym koniecznie zajåc, ale nie dosc ze tytaj to zaplace jak za zboze to jeszcze sie nacierpie.. a do PL to moze w maju? i to tez myslalam zeby tym razem raczej TYLKO w celach turystycznych..:zawstydzona/y:

no niezlie z tymi zakolami Lila!! :-D szalona! czym Ty to szorowalas?
ja Mojej robilam tak delikatnie ze jeszcze tego duuzo zostalo no i pewnie jak tak dalej pojdzie to bede musiala jeszcze zastosowac ale czy ja z niej albinoski przy okazji nie zrobie!!!? :-D:-D:-D

Lilka co to jest za owieczka:-D, szkoda , że wczesniej o tym nie wiedziałam:):baffled: bo Czarek tez taki cyc był.............:rofl2:

Aniu oto ta owieczka :-)

Owieczka z bijącym sercem od BabyStyle + GRATIS ! (455606994) - Aukcje internetowe Allegro
kupilam ją jak Hania miala 2 miesiace i nie chciala spac w swoim lozeczku tylko ze mna
doslownie w 2 dni i dziecko mi spalo w lozeczku bez problemu:tak::szok:

a co do zabkow to nie martw sie,zrobimy sobie zabeczki i bedziemy swiecic pieknymi,bialymi zabkami

Kasiu to ja ci polecam zrobic sobie ten zabieg usuwania zeba madrosci pod narkoza w PL :tak:
moja byla szefowa usunela wszystkie 4 zeby madrosci pod narkoza
i szczerze przyznam,ze sama planuje w pl isc pod narkoze,bo jestem mega tchorz u dentysty,byle co i skacze jak wariatka na fotelu,poce sie,biegunke dostaje itd. :zawstydzona/y:

a co do wloskow,to mam taka szczotke do wlosow dla dzieci z twardszym wlosiem i podczas kapieli malemu wyczesywalam te luszczaca skore,ale i przy okazji wyczesalam wloski :sorry2:
teraz wyglada naprawde smiesznie:-D:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry