hej! :-)
rzeczywiscie..nikogo tutaj ostatnio nie ma..:-( ja to mam tak sprytnie w ustawieniach, ze jak ktos sie pokazuje i cos napisze to informuje mnie automatycznie (tj. ok 1h pozniej

) na mojego maila... i cisza... :-(
dzieki za troske agnieszka! ja czuje sie dobrze, zadnych bardziej dokuczliwych skutkow ubocznych wciaz szczesliwie nie odczøwam.. no poza zmeczeniem, bølem støp i czasami krzyza.. wlasnie jestem na etapie planowania weekendu w Gdyni w jednym z hoteli SPA.. koniec lutego, moze marzec, z kolezankå.. tak zenb nas wymasowali poczynajåc od palcøw u støp az po czubek glowy..

mam nadzieje ze sie uda! :-) a co do pracy to tak - wciåz pozostaje 100% aktywna choc staram sie pracowac juz lzej (wciåz nie zawsze to sie udaje - z racji ilosci pracy lub faktu, ze akurat nie ma pod rekå nikogo do pomocy - a wiem ze to niedobre jest i musze sama siebie hamowac jeszcze bardziej..). ale jutro mam wolne i.. umowilam sie na 14:00 do tutejszej fryzjerki na podciecie.. nigdy nie bylam, slyszalam ze troche kiepska i rzeczywiscie niewiele sie po niej spodziewam ale co tam!! raz kozie smierc - a wlosy to nie rece i z czasem odrosnå!!

a odswiezenie fryzurki, nadanie jakiegos ksztaltu i podciecie koncowek zawsze jest dobre.. a juz obliczalam ze nawet jak spierdzieli to na lato powinnam wyglådac juz jak czlowiek!
pozatym zakupøw dla Malenstwa ciåg dalszy! tym razem szarpnela sie mama (JA) i zamowilam lezaczek i komødke-przewijak z wanienkå - moim zdaniem bardzo praktyczny!

jak chcecie wiedziec o czym mowie podaje nazwy:
- Bebe Confort – Leżaczek Naiade 2007, Bebe en herbe
- Geuther - Regał do kąpieli i wanna z odpływem, art. 4854