plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
hej ana79! jak sie masz? :-)
to napisz chociaz po krotce co u Ciebie...
to napisz chociaz po krotce co u Ciebie...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

). jutro idziemy do szpitala, tylko nie wiem po co skoro chorowala 8 miesiecy temu. w czwartek z kolei ja wybieram sie do lekarza, bo chyba juz czas potwierdzic ciaze. jak na razie nie mam zadnych dolegliwosci poza zgaga.
wtedy troche zal sie robi ale tak pozatym..szczegolnie ze w Norwegii wybor na rynku bardzo zawezony..szczegolnie w Hovden..
hmm.. ZA DUZO SLODKIEGO JEM! i wyrzuty mam - wzgledem swojej sylwetki (choc na razie wciåz bez wiekszych obaw) i Malenstwa - ze cukru tyle serwuje... 
tym bardziej ze okazalo sie ze cenowo to wcale nie jest w PL taniej, a w niektorych przypadkach nawet drozej! 
kolorystyke majå cudnå
ale Jorgeir stwierdzil ze bardzo nie praktyczne - zadnych koszyczkow, schowkow tak przeciez przydatnych na chociazby pieluche czy butelke, a pozatym tutaj na gory to moze jedynie tylko w lecie bo w zimie takie sniegi ze np. ostatnio musial sprzed okien odsniezac bo juz na palcach stawalam zeby cos widziec.. przykre to nbardzo bo tak mi sie te wozeczki podobajå... :-( i jeszcze pare innych ale wtedy bezpieczenstwo punktowane jest na 1z10..
.. nie wiem co to bedzie!!! 

ale na pewno bedzie to SPONTANICZNY ZAKUP tatusia! biedne tylko to dziecko.. 

), ja na koncu czulam sie oprostu podle i wciaz zrzerajå mnie wyrzuty sumienia.. On i moja mama tlumaczyli ze przeciez to nie takie wazne, ze nie jest az tak zle i wiem - majå racje..
teraz pozostaje jedynie przelknåc slone lzy i przyzwyczaic sie do tej mysli.. ale.. dobra rada dla Wszystkich Mamus.. zakup wozka MUSI byc wspolnå decyzjå i OBOJE bådzcie przy tym obecni (no chyba ze dla ktoregos z Was nie jest to istotne).. bo przeciez ten wozek bedzie dla Was i przy Was Drogie Mamy przez kolejne 2 (?) lata.. spelniac (choc podrzednå ale wciaz jednak podobnå) funkcje tak jak sukienka, buty, torebka..