reklama

mamy z norwegii

a moja nie ma siusiakai tez potrafi sie zsiusiac i zrobic kupke po pachy :-D
Agata to dobrze ze jugoraczki nie masz :tak: jakos sie wtedy da zyc...duzo zdrowka:-)
nasza corcia niejedno juz nam w kompie nabroila i Tomek musial robic przywarcanie systemu :rofl2: moze bedzie z nie jakis haker albo programista bo nawet nie mozemy dijsc do tego co ona nabroi...normalnie agentka z niej :ninja2::evil::-D

reklama
fajowa :-) do tego ja bym zakupila takie leginsy z koronki...hmmmm...bajka :-D

dopiero posprzatalam kuchnie i zaraz ide pod prysznic....i wtedy dokarmic Maye i spac,....

Ostatnia edycja:
no ja też , ale takie zwykłe :tak:. nie wspomne , że na przyszłośc , nie wiem kiedy , ale jak zaciąże tez dobra:-D, akurat , że ma miejsce na brzuszek:tak:, i to mi sie w niej najbardziej podoba , bo urywa to i tamto:baffled:

209616c.jpg

no w końcu mi sie zachciało spac:-D, pa:)

hejka

zbilam wczoraj przed wyjsciem teperature i juz mi tak wysoka nie wrocila:-) tak do 38 tylko raz w nocy skoczyla, ale to juz do przezycia:tak: jestem bardzo oslabiona przez te dwa ostatnie dni, ale czuje sie duzo lepiej. Za to maly malurdzil w nocy do 1 chcial ciagle ssac. Dalam mu mleko z butelki bo wzielam antybiotyk i po pol godziny padl tak wymeczony ze nie budzil sie do 5 rano:szok: a ja od 2 spac nie moglam i sie tulalam miedzy kuchnia a sypialnia:baffled: a znowu po 3 tyle mleka mi naplynelo, a on dalej nie chcial jesc, bo spal jak zabity i nie dalo sie go obudzic, ze musialam troche odciagnac. Nawet mu zmienialam pieluche zupelnie na spiocha i nic go nie ruszylo:confused: czyli nie pospalam za wiele, ale tak sie ciesze ze nie mam goraczki ze czuje sie w miare dobrze;-)

a jak wy spalyscie?

o my wstaliśmy o 10.30:szok:, no ale nocka lekko zarwana to Czarek chciał troche odespac swoje zaległości.
Agata to dobrze , że dochodzisz do siebie:tak:, a te mleko z butelki to twoje czy modyfikowane:confused:,

dzieki Ania, naprawde mi lepiej:tak:

a mleko sciagam swoje pompka i nawet nie mial problemu z butelka. Sandra na poczatku musiala sie nauczyc i z takiej aventu to nie umiala pic. Lizala tylko i musialam kupic butelke z NUKA lateksowa.

no to sobie pospaliscie Ania:-)

reklama
a ja tak ni z gruchy, ni z pietruchy bo jestem przed spacerem.. a wpadne do Was pøzniej.. no i odciågam mleczko i miedzy piosenkami dla Emmy katuje od paru dni z nowosci swoje ulubione dwie!! no i sie z Wami podziele!! na mily dzien! :-)

[video=youtube;Xz1h1f3M0U4]http://www.youtube.com/watch?v=Xz1h1f3M0U4&feature=related[/video]

[video=youtube;F1HDZNR9cY4]http://www.youtube.com/watch?v=F1HDZNR9cY4[/video]

(w 2-giej chyba trzeba kliknåc na tytul bo nie zawsze sie zaladuje..)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry