Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale za to salon mi jeszcze zostal i lazienka
to sobie chlopak pojezdzi

ale normalnie bym sobie odpuscila
a co sukienki to swietna:-) podoba mis ie kolor ten lazurowy i czerwony:-) 
no ale nic, w aucie moze troche zasnie.

moj tez nachetniej by spal jak najblizej mnie. Czasem jak juz bardzo narzeka to daje mu zasnac mocno przy mnie i potem go odkladam, ale musi pospac minimum pol godziny zeby zasnal tak na kamien. Wogole Sandra nie domagala sie az tak bliskosci;-)

tak to jest z tymi chlopakami, ciagna to kobietek od poczatkumoj tez nachetniej by spal jak najblizej mnie. Czasem jak juz bardzo narzeka to daje mu zasnac mocno przy mnie i potem go odkladam, ale musi pospac minimum pol godziny zeby zasnal tak na kamien. Wogole Sandra nie domagala sie az tak bliskosci;-)

i jakoś sie mieścimy, Cezary i tak mnie szuka w nocy i nie raz trzyma za rękę, ale nie wydaje mi się , że to takie dobre.juz tu nie bedziemy nic kombinowac , teraz jak zjade do pl musze wymienic łóżeczko na takie jużbez szczebelek, ale już sie boję, bo wiecie jak dzieci reaguja na zmiany
.
ja dlatego nie zmieniam przez jakis czas, przynajmniej zanim sie ureguluje sprawa ze spaniem.
zabralam go stamtad jak juz polozylam mala bo chicala myc zeby to w takim razie spanko potem, bo balam sie ze bedzie spal za mocno i da mi popalic w nocy. Juz zaczyna mruczec jak go wzielam do salonu
a on po drodze nic nie ma, musialby zupelnie do miasta z 3 autobusami jechac
porabany ten system komunikacyjny jest, zeby nie moc sie dostac bez problemu do centrum, tylko trzeba kombinowac na wszystkie strony, a i jeszcze o tej porze to chodza bardzo rzadko, czyli mozna sobie poczekac minimum 40 minut na autobus jak ci ucieknie sprzed nosa