reklama

mamy z norwegii

Agata. piersi puste nigdy nie så..to prawda ze moglo Ci sie przez tå goråczke i leki umniejszyc ale nie pozostaje Ci nic innego jak odpompowac choc tyle ile masz i podac jak bedzie chcial przez butle (no i ze swojej strony moge Ci powiedziec "witaj w klubie" hehe), bo im czesciej to robisz, tym wiecej zleci..mam nadzieje ze Ci wystarczy a jak nie to musisz podac NAN1. moze zadzwon do meza, jak gdzies tam jest blisko to w razie czego kupi..przykro mi ze masz takie problemy..

a ja wlasnie zrobilam w necie takie zakupyze jak J. sie dowie to mnie zabije chyba smiechem.. zalezy kiedy faktury przyjdå!! :-D no cøz trzeba bedzie wytlumaczyc ze i tak mialam to wszystko (prawie) kupic bedåc w KRS a tak to ze 2sklepy mniej do oblecenia..;-):-D

Lila a ten garnek do gotowania mleka to mi sie podoba!! jak bede w PL to koniecznie sobie kupie bo podobnie jak Marta ZAWSZE przypale mleko!!! :crazy::-D

aniu!! dzieki za przypomnienie o "bon prixie"!! ;-):-D

reklama
a wracajåc do tematu mleka matczynego i modyfikowanego.. znowu obcykalam co sie z Emmå dzieje..niedawno zmienilam Jej smoki w butelkach na nr3 no bo przeciez ona juz kolo 3,5m-ca miala to chyba wypadaloby.. fakt ze sie troszke na poczåtku krztusila, miala gorsze i lepsze dni z jedzeniem ale wlasciwie to marudna bardzo byla i pila po 40ml i wypluwala, i tyle ze czesciej musialam Jå karmic ale ogolnie jadla mniej.. no i postranowilam sprawdzic..znowu zmienilam na 3dziurki i zre znowu jak male prosie ze znowu z produkcjå nie wyrabiam!! :-D to co myslicie..zostac na tych 2 dziurkach jeszcze? czy moze powinnam i kosztem pochlanianego pokarmu przyuczac juz do3-ki..?

..i jeszcze wlasnie dlatego ze wiecej zaczela jesc musialam dzisiaj po ok.3dniach przerwy NAN1 namieszac i jadla az Jej sie uszy trzesly!! :-D a jak sie skonczylo to rwala butle i chciala wiecej francicha mala!! :-D pewnie slodsze od Maminego..:-D a tak wogole gdzies tak za 2dni zaczynam jednak z NAN2. po moich konsternacjach i uporczywego przeszukiwania w internecie i wywiadem z innymi Mamami Jorgeir stwierdzil zeby sie nie bac, bo to od 4miesiåca jest wzgledem potrzeb a ja i tak bede miala zamiar tylko kaszke na tym robic i ewentualnie jak bedzie w lodøwce kryzys z moim..

zadzwonilam do znajomej ktora pracuje w hesestasjon bo meza ciotka jest w Hiszpani. Ma calkiem wywazone podejscie. Powiedziala ze pierwsze slyszy ze mam nie karmic przez 3 godziny a wrecz przeciwnie do opru zeby to przepedzic. Tez mnie to dziwilo bo na ulotce jest napisane ze mam karmic. Zapytala co biore i zadzwonila na legevakt. I wlasnie mam karmic do oporu i oprozniac ile sie da. Bo antybiotyk i tak jest w piersi w takiej ilosci ze nie zaszkodzi. To ze nie karmie dwa razy po 3 godziny jest efektem nawrotu wysokiej goraczki:szok:

moze i ten lekarz byl fajny ale sprzedal mi zla informacje.

maly lezy przy piersi wniebowziety, a ja znowu mam goraczke ponad 39:szok:

teraz ja potrzebuje porady..

bede swiadkiem na tym cywilnym i potrzebuje jakås kiecke.
buty sobie przed chwilå kupilam

no i teraz dylemat bo Ania mi o istnieniu tego sklepu przypomniala, tyle ze to zakup przez internet wiec rozmiar mnie martwi no i fason bo dopasowany i niby z wagi lece ale opona wokøl brzucha wciåz jest i niewiele majtki sciågajåce pomagajå tez.. ale jeszcze troche czasu mam bo to w lutym a do tego czasu najwyzej kupie cos innego..

tylko co z kolorkiem.
Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka

bo buty så takie jagodowe jak jedna z dostepnych sukienek (zdjecie 3 u gory), ale jest jeszcze w kolorze wina (bo reszta niedostepna) i widzialam np. Madonna fajnie zmieszala 2rozne odcenie fioletu
[video=youtube;fp10mbi-SkM]http://www.youtube.com/watch?v=fp10mbi-SkM&feature=related[/video]

a ja lubie eksperymenty i chcalam zeby bylo inaczej tyle ze o 2 roznych kolorach møwie... co Wy na tå bordowå? jako dopelnieie - grafitowy zakiet i w tym samym odcieniu (jak znajde:rofl2:) rajstopy..widzicie to?
bo chcialam fioletowå ale nie majå.. :(

Ostatnia edycja:
Kasia sukienka super wydaje mi się , że ma taki elastyczny materia; , że się będzie opinac tu i tam , ale jak żakiet bedziesz miał to będzie superancko , ja bym też kolory zmieszała , fajna opcja:tak:, jeszcze raz sobie zerknę...

Kasia wydaje mi sie , że wszystkie będą super komponawac sie z tymi butam, teraz kwestia w której ty siebie widzisz,tk sobie myśle , że im większy kontrast to tym bardziej modnie , bo teraz takie kombinacje sie kreuje , że szo`k
a swoja droga to buty sa super , widze , że moda powraca , moja nauczycielka ma takie tylko szare , ale te są śliczne , a ty je kupujesz przez neta , a co robisz z rozmiarowką jak nie trafisz?

Ostatnia edycja:
opinac to sie bedzie na pewno bo mam takå ciåzowå - mysle ze taki sam material, ale lezy pieknie tyle ze ciåzowai jak jestem w ciåzy.. :-D moze fo tego czasu ten brzuch spadnie albo uda sie go zamaskowac.. a jesli chodzi o kolorystyke to tez wlasnie nie chce w tej samej bo to trywialne jest a modå trzeba sie bawic.. no i mimo wszystko te kolory nie odstajå tak bardzo i ja to widze no ale moze ja widze zle dlatego pytam.. :)

ale Ania kiecke widzialam ale do tej to juz wogole trzeba figure miec.. niedostepna w necie tylko w sklepach firmowych.. zastanawialam sie ze moze sie do Ciebie usmiechne bo jest i w Gdyni ale wåtpie zeby mi sie do tego czasu "figura" ustabilizowala.

kolekcja jesien-zima, w 2rzedzie 3-cia od lewej (bo nie daalo sie osobnego linku)
GaPa Fashion

z butami to ja bym sie nie bala.. no chyba ze zamawiasz takie 10cm szpilki jak ja te lakierki ze wåskie i chodzic sie nie da.. ale to jest zamsz i noga wejdzie a po czasie to pewnie i sie rozejdå albo i rozklapiå jak dziwnej jakosci.. a swojå drogå rzeczywiscie moda wraca.. ja cale zycie rurki i leginsy roznej masci nosilam, skøry i rozniste buty bo uwielbiam mode punk i lata 80-te choc oczywiscie nie wszystko.. ludziska roznie patrzyli a teraz? na ulicy jak w Chinach bo wszyscy tak samo!! ze czlowiek juz nawet oryginalnie przestal wyglådac..a moda i gust osobisty przestaly byc "religiå".. ale to minie - i wroci znowu cos innego.. :-D

Ostatnia edycja:
opinac to sie bedzie na pewno bo mam takå ciåzowå - mysle ze taki sam material, ale lezy pieknie tyle ze ciåzowai jak jestem w ciåzy.. :-D moze fo tego czasu ten brzuch spadnie albo uda sie go zamaskowac.. a jesli chodzi o kolorystyke to tez wlasnie nie chce w tej samej bo to trywialne jest a modå trzeba sie bawic.. no i mimo wszystko te kolory nie odstajå tak bardzo i ja to widze no ale moze ja widze zle dlatego pytam.. :)

ale Ania kiecke widzialam ale do tej to juz wogole trzeba figure miec.. niedostepna w necie tylko w sklepach firmowych.. zastanawialam sie ze moze sie do Ciebie usmiechne bo jest i w Gdyni ale wåtpie zeby mi sie do tego czasu "figura" ustabilizowala.

kolekcja jesien-zima, w 2rzedzie 3-cia od lewej (bo nie daalo sie osobnego linku)
GaPa Fashion

Kasia ta z tym pasem we wzorki , o kurcze:szok: ale kieca , pełna klasa:szok:
ale ja nie kojarzę tej kolekcji , gdzie w gdyni, aż wstyd ...:-D
kiedy ten slub:confused:

nie,nie Aniu. nad tå z pasem o rzåd wyzej..- fioletowa. bo z pasem nie moge bo przeciez pasy jeszcze bardziej uwidaczniajå naddatki.. ale ja napewno tej tez nie bede mogla bo przeciez fason no i material. ten sie nie rozciåga, to satyna albo jedwab jest. to trzeba przymierzyc.. to nie wypali..

a sklep Klif na Al. Zwyciestwa - na dole strony klikasz na sklepy i tam så..:tak:

reklama
Kasia co te rzeczy na tej stronce z butami sa takie niskie , znalazłam kurtka za 300 koron :confused:, czy to normalan cena:rofl2:

oki juz wiem jaka , a co do klifu nie widzialam tam tego sklepu , ale co chwile się tam wszystko zmienia , napewno cena wysoka!!!spoko jak co to pomoge , ale nie wiem czy zdąże , ja nie pamiętam kiedy ten ślub??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry