reklama

mamy z norwegii

no wlasnie dlatego musze sobie dac z tå kieckå spokøj i nawet powaznie jej nie rozwazam bo nie mam zamiaru bedåc na kilka miesiecy po ciåzy wydawac pare setek w ciemno.. 100 zl w bonprixie to co innego.. ;-):tak:

a jesli chodzi o ELLOS to ja polecam. zamøwilam Malej kombinezon i taki stroj mikolak\jkowy dla dziewczynki. przyszly i bardzo dobrej jakosci.. i jeszcze rabaty dostalam! ze jak zakup za 1000NOK to -300, a 1500 to -500! w zadku mam H&M. bo tu i o niebo ladniejsze, wiekszy wybør i wcale nie drozej!!..:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no wlasnie dlatego musze sobie dac z tå kieckå spokøj i nawet powaznie jej nie rozwazam bo nie mam zamiaru bedåc na kilka miesiecy po ciåzy wydawac pare setek w ciemno.. 100 zl w bonprixie to co innego.. ;-):tak:

a jesli chodzi o ELLOS to ja polecam. zamøwilam Malej kombinezon i taki stroj mikolak\jkowy dla dziewczynki. przyszly i bardzo dobrej jakosci.. i jeszcze rabaty dostalam! ze jak zakup za 1000NOK to -300, a 1500 to -500! w zadku mam H&M. bo tu i o niebo ladniejsze, wiekszy wybør i wcale nie drozej!!..:tak:

Kasiu daj linka do tego sklepu
a jak wygladaja tutaj koszty przesylki ?? drogo jest??

hej dziewczyny
bylismy w Ica Maxi i pokupowalam sliczne talerze w roznych rozmiarach i ksztaltach:-) do tego Ksrlos kupil mi zestaw garnkow i patelni:-) wreszcie mam cos porzedneijszego

ja nie popisze bo kumpel jedzie do pl i chce na allegro pokupowac sobie psychologiczne ksiazki o dzieciach,wiec musze troche poszperac:happy:

Ostatnia edycja:
Lilka proszę :
Ellos
super zakupy, ale się obławiłaś:-D, u nas jest też ten sklep i wiem , że jak tam pojade dostane wszystko , po rzeczy spożywcz skończywszy na gospodarstwie domowym , ostanio tez robiłam tam zakupy na urodzinki Czarka , nie miałam kieliszków do wina:rofl2:

Lila tutaj masz link www.ellos.no
a koszty przesylki z reguly 49,90NOK.

o co chodzi w tym ze nie popiszesz, kumpel i psychologiczne ksiåzki..? sorki wielkie ale ja nie skumalam.:-(:zawstydzona/y:

Ania! jaki sklep! jakie kieliszki!! co Wy mi tu szyfrem piszecie!!! :))))))))))))))))

hihii Ana
ja tez tam lubie chodzic,ale to specjalnie 30km musimy jechac:-) fajnie ze te reklamy roznosza to czlowiek wie co jest i moze pojechac
ja wlasnie tak te talerze i garnki znalzalam:happy:

dzieki za linka :-) zaraz sobie tam kukne

aaaa w Ica od jakiegos czasu kupujemy ...golonki!!
naprawde sa swietne!!!:szok::-D
ostatnio golonki wcinamy z pieczonymi ziemniakami i sosem czosnkowym...mhmmm pychotka:-)

Lila tutaj masz link www.ellos.no
a koszty przesylki z reguly 49,90NOK.

o co chodzi w tym ze nie popiszesz, kumpel i psychologiczne ksiåzki..? sorki wielkie ale ja nie skumalam.:-(:zawstydzona/y:

Ania! jaki sklep! jakie kieliszki!! co Wy mi tu szyfrem piszecie!!! :))))))))))))))))
Kasia jakim szyfrem , idziemy spac!!!!!:-D
ja pisałam co kupilam w ty sklepie co to Lilka wspomiała:tak:
ale mi oczy sie kleją , zmykam , dobranoc:tak:

hihiii Kasiu juz tlumacze:-):-) (a koszty przesylki niskie :szok: myslalam ze to bedzie bardzo drogo tutaj)
kolega za tydzien jedzie do polski,a ja mam ogromna chec poczytania czegos i stanelo ze chce ksiazki-poradniki o dzieciach
napalilam sie narazie na te:

365 Gier i zabaw na każdy dzień roku Dahlke Tom (473785484) - Aukcje internetowe Allegro

Twoje dziecko BĘDZIE SZCZĘŚLIWE dzięki Tobie! (471278642) - Aukcje internetowe Allegro

Inteligentne dziecko - odkryj jego talenty! Od SS (476308249) - Aukcje internetowe Allegro

tam jest juz gotowa ta golona?
hm,,,,,,,,mój M sie ucieszy , dzięki za info:-D

taka do ugotowania
ale...nie wyglada jak w pl,wiec moze dlatego nie zwrocilas uwagi tak jak i my na poczatku
bo ta golonka to jest w skorze :tak: i to dla nas taka zmylka byla,bo jak widzialam skore to nawet nie patrzylam co to jest
dopiero znajomi nas ''uswiadomili'' jak poczestowali

skore sie po ugotowaniu odcina i wyrzuca:happy:

reklama
Lilka moge ci tez pare sztuk polecic:tak::
-kształtuj charakter i buduj osobowosc dziecka
-co tam się dzieję?jak rozwija sie móżg i umysł w pierwszych pięciu latach zycia.
-jak powiedziec swojemu dziecku nie .
-dyscyplina bez płaczu.
no cztery pozycje , ale polecam:tak:, tylko niech cie nie zwiodą te dyspotyczne tytuły bo książki sa super:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry