reklama

mamy z norwegii

no temat ciekawy, na studiach miałam wykłady z tego zakresu , naprawdę mnie zinteresowało pare kwesii, a jakiś czas temu zachaczyłam książę o kobiecie , która była papieżem, i o tajemnicach kościoła kat.:tak:, a czytałyście moze coś o iluminatach i zakonie:confused:

reklama
Lilka z Panem Tadeuszem to jak najbardziej sie zgadzam, do tej pory calego nie przeczytalam:szok:, i to jest chyba jedyna lektura, ktorej nie czytalam. Mnie wciagnely noce i dnie tak, ze przelecialam wszystkie tomy.
moje mlodsze wlasnie zasnelo, padla bo nie spala od 14, ciekawe na jak dlugo:dry:

ana ja kupilam phil and teds i to chwile po tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, na razie sprawuje sie ok, mala lezy na dole, a starsza siedzi sobie u gory i najwazniejsze ze mieszcze sie w kazdym sklepie do kasy

nie Aniu, ja troche wiecej niz zakonami illuminatow interesowalam sie masoneriå - a to troche powiåzane jest..

a Pan Tadeusz? dopisuje sie do klubu Lili i tampezy - po paru przeczytanych stronach juz wiedzialam ze niecierpie!! i nie przeczytalam o to przecie"epopeja narodowa" jest!! :-D

tampeza a jåk wogole dziewczynki ci spiå w nocy? grubcio to pewnie ma juz system ale Yasminka? spiå w jednym pokoju czy masz Malenkå przy sobie? ile razy budzi sie na jedzonko?

mi to od razu Shrek sie przypomina:)
4zo27lu.jpg

reklama
ana wozek mam szary z czarnymi elementami, ale czy bylas w stavanger albo sandnes, ze myslisz ze mnie widzialas?
kasia ze spaniem jest tragedia, mala budzi sie 2 razy w nocy na jedzenie, ale cale popoludnia i wieczory nie spi tylko wyje, zasypia dopiero kolo23-24. tak jak dzis obudzila sie po spacerze o 14 i zasnela dopiero godzine temu.
lamia za to chodzi spac o 20 ale kilka razy sie budzi w nocy i kolo 24 budzi sie calkowicie krzyczy i musze ja zabierac do siebie.
ogolnie ostatnio bardzo sie zle czuje, jakas oslabiona jestem, najpierw przeziebienie, teraz gardlo mi nawala i codziennie boli mnie glowa. musze umowic sie do lekarza i przy okazji sprawdzic poziom zelaza bo mialam silna anemie przed porodem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry