Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

trzymam kciuki za Ciebie i Kaske zeby tendencja byla spadkowa 

!!!!
dostajesz picie, jedzenie, co zechcesz...maz badz parner moze byc caly czas przy tobie...ni ewiem jak z jezykiemu Cibei ale angielski wystarczy
jak to Lilka pisala wczesniej "nic tylko rodzic w norge
" i ja sie zgadzam
a samego porodu sie nie boj bo i tak bedzie bolalo
jak co to pytaj :-)
do dobrze bo se czlowiek moze szybko dowiedziec! chociaz u mnie to i tak chyba nie potrzebne bo skoro pszedszkole za darmo (podobna jedyna komuna w Norwegii) to i dofinansowania chyba nie bedzie..
coraz gorzej sie czuje i niestety niewiele da sie z tym zrobic. J. jest poprostu zajety, musze liczyc nz to czy bedzie mial wolny dzien.. zresztå juz mi sie nawet nie chce o tym pisac..
a z tå rytmikå dla Milenki to super!! takie rzeczy så wazne i trzeba wykorzystywac ten okres ze dzieciaczkom "cos" chce sie robic!
a potem wogole strona BB mi sie nie otwierala to..polecialam na Orbitreka i pobiegalam 30minut
normalnie spodnie do tylka mi sie kleja 
Lilka witaj :-):-):-) !!!
powodzonka z dietatrzymam kciuki za Ciebie i Kaske zeby tendencja byla spadkowa
!!!!
Sylwia no stres :-). Naprawde super jezeli chodzi o opieke w szpitalu. masz osobny pokoj do rodzenia z lazienka i wszytskimi sprzetamidostajesz picie, jedzenie, co zechcesz...maz badz parner moze byc caly czas przy tobie...ni ewiem jak z jezykiemu Cibei ale angielski wystarczy
jak to Lilka pisala wczesniej "nic tylko rodzic w norge
" i ja sie zgadzam
a samego porodu sie nie boj bo i tak bedzie bolalo
jak co to pytaj :-)

Lilka tak ja tez pamietam , że Marta miała paier jak to sie ma o dochodow w rodzinie....ja nie pamietam
wiesz co jak macie kase , daj je do przedszkola , dobrze powiedziałaś K , nie oszukujmy sie , też musiasz wypocząc , żeby byc SUPER MAMA![]()
w tamtym roku ostataniego dnia zapisow to zrobilismy i miejsc juz nie bylojestem. moja Mala sie obudzila no i prøbowalam jå usypiac ale dalej lezy w løzeczku i jeczy..wczoraj tez jak sie przebudzila o 22tak do pølnocy jå nosilismy, karmilismy i inne cuda na kiju. dzisiaj zresztå spala prawie caly dzien. nie wiem co jest. moze reakcja po wczorajszej szczepionce, Jorgeir powiedzial ze moze zeby idå..
fajnie Ci Lila z tymi 2dniami wolnego i wogole szkolå..odsapniesz troche. ja juz powoli dostaje obledu od siedzenia calymi dniami w domu z Emmå.coraz gorzej sie czuje i niestety niewiele da sie z tym zrobic. J. jest poprostu zajety, musze liczyc nz to czy bedzie mial wolny dzien.. zresztå juz mi sie nawet nie chce o tym pisac..
a z tå rytmikå dla Milenki to super!! takie rzeczy så wazne i trzeba wykorzystywac ten okres ze dzieciaczkom "cos" chce sie robic!
![]()

moze tez zrob sobie taki wypadzik sama?? napewno dobrze by nam to zrobilo