ana79
mamuśka ....
Tampeza super , tylko chwalic takie dziecko, mój obudzil sie wlasnie w tej chwili
, śpioszek mały, ale nie dziwoto jak zasnal po 22
. zaraz go posadze na tnocnik i zobacze co tam wymodzi, moze juz tą biegunke zatrzymałam , ale kupka jest luźna i dziwny m zapach , więc popołudniu jade do kontroli , a Aga a masz te foty z gdyni
bo nie wiem czy juz pytałam ...
Marta super , ze atmosferka w domku fajna , tylko tak dalej
, a co to za święto wczoraj , bo nie załapałam....
Lilka a jak tam dieta , mam nadzieje , że pobyt gości i całe jadło tego ci nie zaburzyło
.
Kasia a ty jak , odstawiłaś J , mała nadal uczulona?odezwij sie :-).
I MIŁEGO DZIONKA DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK Z WĄTKU
dziewczyny czytałyście to?
https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/
, śpioszek mały, ale nie dziwoto jak zasnal po 22
. zaraz go posadze na tnocnik i zobacze co tam wymodzi, moze juz tą biegunke zatrzymałam , ale kupka jest luźna i dziwny m zapach , więc popołudniu jade do kontroli , a Aga a masz te foty z gdyni
bo nie wiem czy juz pytałam ...Marta super , ze atmosferka w domku fajna , tylko tak dalej
, a co to za święto wczoraj , bo nie załapałam....Lilka a jak tam dieta , mam nadzieje , że pobyt gości i całe jadło tego ci nie zaburzyło
. Kasia a ty jak , odstawiłaś J , mała nadal uczulona?odezwij sie :-).
I MIŁEGO DZIONKA DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK Z WĄTKU
dziewczyny czytałyście to?
https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/
Ostatnia edycja:
tylko...raczej zostaniemy dzisiaj w domu bo po wczorajszym wypadzie A.zapomniał wyjąć wózek z auta
chyba ,że zerwie sie na chwile i go podrzuci,dobrze by było bo szkoda takiego dzionka
i tak kilka razy,no cóż poczekamy zobaczymy...:-)
ale moja wina,bo jadlam obiady z reszta,slodkosci tez sie podjadlo,no i jeszcze te kielbachy z polski i salceson mhmmm....no i osiadlo na dupce 

, może jestem przewrażliwiona , ale naprawde pełno jest jakis debilów i pomazańców na tym świecie i nie chce kusic losu.....
,nie podobał mu się ten pomysł,za bardzo panikuje