Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jak nie lubisz miodu, to odpada;-) a moze czosneczek?
ale masakra. Moj samochod dalej stoji zasniezony ale nie chce mi sie go ruszac, nie zasluzyl
polece z Danim, a Sandra zostanie z tata, to tylko pare dni, a jeszcze tesciowa znowu zlamala reke i ma wolne to pisala ze chetnie ja do siebie tez wezmie, wiec atrakcji bedzie miala wbrot. Ja polece do ciapciolki z dziecinstwa:-)

mala juz w løzeczku prøbuje zasnåc, ja sie zastanawiam czy sie klasc bo wstane i bede sie czula jeszcze gorzej.. jakkolwiek.
za tydzien mamy szczepienie ale juz nas ustawily na 11-tå bo widzialy ze Emmie tak wczesne poranki nie sluzå bo pod koniec juz nie chciala "wspølpracowac"
nie pytalam o te testy, z rozmowy i ogolnych ogledzin wyszlo na to ze Mala ma tylko suche poliki wiec to chyba raczej te mroziska tak wplywajå ale bede jå oczywiscie dalej obserwowac.. pozatym z ciekawostek dowiedzialam sie ze dzieci w tym wieku powinny juz wypijac mleka nie wiecej niz 0,5l. dziennie (nie wiem jak to sie ma do karmienia piersiå ale przy podawaniu juz posilkøw stalych).. nie bede sie juz wiec stresowac bo Emma tak wlasnie pije pozatym z jej wagi wychodzi na to ze bede kontynuowac z dotychczasowym menu i rozkladem dnia..
, rosnie jak na drożdżach
.
mleka
i to mnie przeraża
...więc walcze w nocy i daje mu butle na śpiocha , zeby cokolwiek , ale to jest bez sensu
dobrze , ze wcina inne rzeczy z nabiału.
wszystko mu zle bylo,,,, takie marudzenie nie wlaczylo mu sie juz od kilku dni
teraz padl i spi, moze wyspi tego focha

straszna babka

trzymajcie sie, naprawde zycze Wam sil i zdrowka

stanął sam przy ławie