reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Kasia zeby tak szybko? Chociaz ja znam przypadki kiedy dziecko ugyzlo matke gdy mialo 4 miesiace:szok: moja to pozno miala pierwszego zeba bo w 11 miesiacu, ale za to wyskoczyly od razu jak grzyby po deszu praktycznie na raz 4 tzn. w bardzo krotkiej odleglosci czasowej. Z tym ze ona nie dawala nawet znakow ze zeby ida i poprostu wyczulam lyzeczka nagle przy dawaniu kaszki. Mialam farta bo wiem co niektore kobiety przezywaja z dzidziusiami razem przy zabkowaniu:baffled:

reklama
też jestem w szoku, mojemu wyszły pierwsze dwa jak miał 6 miesięcy i potem dłuo cisza i podobnie , nie wedziałam , wyczulam przy karmieniu , no poźniej byla masakra z jakimis , ale przeżyłam TE NIEPRZESPANE NOCE:baffled:
Emma po prostu silna kobitka jest, poczekaj a juz nie długo bedzie siedziała i spacerówke wyciągniesz:-D:-D:-D, no z tym to żartuje , bo uważam , że z niczym nie powinno sie spieszyc , dziecko powinno do 6 miecha leżec , bo kręgosłupek jeszcze wiotki i wszystko sie ksztaltuje, potem mamy suprbohaterów maja problemy z dziciakami i lataja ta jakieś rehabilitacje albo wiczenia korekcyjne....ale dopiero po 6 roku zycia ....tak samo z chodzeniem:-Dnie raz takie rzeczy słysze , że szok...no mniejsza bo nie na temat:baffled:

tez mi sie wydaje ze nie ma co sie spieszyc z niczym. Ja moja przelozylam wczesniej do spacerowki bo bylo goraco i ona chciala widziec, ale miala rozlozone na plasko, dopoki sama nie zaczela siedziec:tak:

goråczki nie ma ale ten zåb chyba rzeczywiscie troche Jå meczy.. a ma naprawde bo ostatnio na kontoli pielegniarka mi pokazala ze idzie i tez sie pozytywnie zdziwila ze to juz! hehe! Ona pozytywnie, a co to bedzie to ja chyba jeszcze sobie sprawy nie zdaje.. :baffled::-D Mala dostala butle, potem tym zelikiem i jak Jej wsadzilam smoka to zaczela odplywac.. pewnie tez wymeczona bo od 17-tej niewiele spala tyle ze to Ona sama spac nie chce tylko udaje i po 15min!! :-D ojojoj..

..Agata.. zucilam okiem na Twoje ostatnie posty. bardzo mi przykro ze mialas doczynienia z jakås kretynkå..jezeli uwazasz ze zachowala sie bardzo zle w stosunku do Ciebie, zadawala niezgodne z tematem i przykre pytania to wystosuj moze pismo do szpitala albo przejdzcie sie z mezem i porozmawiajcie chociazby z ordynatorem wydzialu czy tak to teraz wyglådajå te wywiady! :wściekła/y: møwie Ci powaznie, moze nie powinnas tego bagatelizowac bo to naprawde nie powinno tak byc i trzeba cos z chamstwem robic!

..Mala w løziu. ja cos wrzuce na zåb (i znowu te zeby!:-D) i sprøbuje sie cofnåc do wczesniejszych pstow zeby byc w temacie.. buzka!

wiesz Kasia nie chce mi sie tam jechac i tylko sie wkurzac. M zadzwonil i kazal wpisac w papiery ze nie chce jej widziec przy porodzie. Dopytalismy sie tez mojej znajomej kto to jest, ze wogole pracuje tam kobieta ktora sie nadaje na emeryture a nie do komputera:wściekła/y: ja nie podwarzam moze jej doswiadczenia w roznych sytuacjach, ale kto ja sadza przed komputer:no:

ale nic juz mi nerw przeszedl, nie ma sensu sie zameczac. Tak czy tak przyjade tam rodzic a nie na pogaduszki.....

masz racje.. mam nadzieje ze powaznie potraktujå twojå prosbe i juz jej nie zobaczysz.. postaraj sie o tym zapomniec.. a tak wogøle to jak sie czujesz? tak ogolnie i z tå przepuklinå?

reklama
wiesz teraz jak nie mam gosci w domu i staram sie odpoczywac jak Sandra spi to godzine, poltorej to duzo lepiej. Czasem wogole jej nie czuje i zapominam o niej. Dzisiaj to czulam sie taka rozwalona, ale ogolnie to jest ok nie moge narzekac. Problem z zasypianiem, ale to normalka.....

Do góry