hej Mamuski :-)
Iza najlepszego dla Twojego MM
Agata no to super poprawa,a co do zakupow to ja mam tak samo. Przed swietami chccilaam sobiejakies blzki kupic to tez nic dla siebie nie widzialam. W dodatku my patrzymy pod katem wygodnego karmienia i dlatego wybor taki ciezki
.
Ankai co ? bylas na sankach?
u nas moze z 1 cm sniegu jest ale nic pozatym. a na sapacer to nie zabardzo bo slisko jak cholera bo wczoraj deszcz padal w dzien a pozniej snieg i pod sniegiem normalnie szkalanka...
Kasiu nie martw sie, nie pierwszy raz taka wpadka, bedzie ich wiecej zobaczysz....najwazniejesze ze konczy sie zawsze bez wiekszych komplikacji
.
a najwazniejsze ze wiesz od czego . a co do glutenu to tez slyszalam ze mozna juz wczesniej pdawac bo mozg sie rozwija itp... nei tak jak wczesniej ze dopiero po 1 roku. Ja Natali dawalam wczesniej jak miala juz 6/7 miesiecy...
Pozdrwaiam Wszytskie Mamusie :-)
ps moja friendka odpisala na maila, nie miala czasu bo ma nowego chlopaka
Iza najlepszego dla Twojego MM

Agata no to super poprawa,a co do zakupow to ja mam tak samo. Przed swietami chccilaam sobiejakies blzki kupic to tez nic dla siebie nie widzialam. W dodatku my patrzymy pod katem wygodnego karmienia i dlatego wybor taki ciezki
.Ankai co ? bylas na sankach?
u nas moze z 1 cm sniegu jest ale nic pozatym. a na sapacer to nie zabardzo bo slisko jak cholera bo wczoraj deszcz padal w dzien a pozniej snieg i pod sniegiem normalnie szkalanka...
Kasiu nie martw sie, nie pierwszy raz taka wpadka, bedzie ich wiecej zobaczysz....najwazniejesze ze konczy sie zawsze bez wiekszych komplikacji
.a najwazniejsze ze wiesz od czego . a co do glutenu to tez slyszalam ze mozna juz wczesniej pdawac bo mozg sie rozwija itp... nei tak jak wczesniej ze dopiero po 1 roku. Ja Natali dawalam wczesniej jak miala juz 6/7 miesiecy...
Pozdrwaiam Wszytskie Mamusie :-)
ps moja friendka odpisala na maila, nie miala czasu bo ma nowego chlopaka
teraz spi.

:-) Usmiałam się...ale kurcze faktycznie ja bym się tez wściekła..
Nawet na czekoladę...wtedy jest pobudzona.
a wiesz ze slyszalam ze w Norwegii jest nakaz ze nowe domy så budowane z kontaktami bezpiecznymi dla dzieci? ze mogå palce wsadzac i nic!! nie wiem w jakim domu ty mieszkasz, ja podobno tak mam bo wlascicielka z gory - moja kolezanka møwila. no i Ona ma synka tylko 1,5m-ca starszego wiec testowane juz tez.. ale i tak sceptyczna jestem..
.. to po co sie pytaja