Ewelina wszystkiego naj dla malusiej z okazji dwóch miesiączków
bardzo mi przykro , napewno cieżko podjac decyzję, mam nadzieje , ze wszystko ułoży się po twojej mysli....
Kasaiu mój też nie trzymał czopka , troche przytrzymałam i poszło..... za jakiś czas zrobil kupke juz mu bylo lżej, bi jak sie cały oczysci to od razu mu lżej
.
Iza no to masz juz malego wędrowca
zrobiła kilka turlanek po mieszakniu, super
, nie długo sie nie obejrzysz i zacznie ci smigac
ja dzisiaj jestem w Gdyni , miałam wizyte u dentysty , jutro tez więc zostałam u mamy na noc, maly wariował z kotami , szok co wyprawiał mały skubaniec- a mnie cała szczęka boli
.
wiecie co jutro jade na lekcje prezentacyjną z CZarkeim języka ang. ciekawe jak to bedzie wyglądało , chciałabym , żeby sie dobrze zaklimatyzował
bo nie tworza nowej grupy tylko wejdzie do wrześniowej ze zeszłego roku....no nie wiem , jeszcze klamka nie zapadła, zobaczymy po jutrzejszej lekcji
.
bardzo mi przykro , napewno cieżko podjac decyzję, mam nadzieje , ze wszystko ułoży się po twojej mysli....
Kasaiu mój też nie trzymał czopka , troche przytrzymałam i poszło..... za jakiś czas zrobil kupke juz mu bylo lżej, bi jak sie cały oczysci to od razu mu lżej
.Iza no to masz juz malego wędrowca
, nie długo sie nie obejrzysz i zacznie ci smigacja dzisiaj jestem w Gdyni , miałam wizyte u dentysty , jutro tez więc zostałam u mamy na noc, maly wariował z kotami , szok co wyprawiał mały skubaniec- a mnie cała szczęka boli
. wiecie co jutro jade na lekcje prezentacyjną z CZarkeim języka ang. ciekawe jak to bedzie wyglądało , chciałabym , żeby sie dobrze zaklimatyzował
bo nie tworza nowej grupy tylko wejdzie do wrześniowej ze zeszłego roku....no nie wiem , jeszcze klamka nie zapadła, zobaczymy po jutrzejszej lekcji
.
ale jak slysze od dziadków czemu on ma widelec w reku , przeciez zrobi sobie krzywdę i biegaja nad nim spuszczaja sie jaki on biedny , trzeba go nakarmic , no pewnie , żeby tak było łatwiej i szybciej , bo zjadłby w 10 min , a nie w pół godziny
, ale nie o to w tym chodzi
...