Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

my dzisiaj planowany spacerek po obiadku ... ale nie widzie chetnych na razie bo Nata;la sie obrazila na Tomkai poszla spac a Maya tez ma drzemke i to ta kilkgodzinna wiec chyba nie wypali no a dla mnie okazja do uczenia sie a w TV tez nic nie ma wiec okazja
ja spadlam z wagi - do stanu "sprzed" brakowalo troche ponad 5kg, i ogolnie czulam sie juz ok tyle ze na brzuchu jeszcze takie wypukle no i wogole wyglådam na "grubokoscistå".. ale od jakiegos czasu zle znosze bycie samå bo calymi dniami sama praktycznie jestem od pazdziernika.. nic tylko wokøl Emmy kreci mi sie swiat i nic dla siebie nie moge - do szkoly nie moge, na basen nie moge, na imprezy bo karmilam nie moglam, a na narty to o 21-szej i pøzniej i tez sama bo przeciez ktos musi zostac z Malå... nie ze nie jestem szczesliwa ale czasami czlowiekowi trzeba czegos wiecej. i odpoczynku od tej codziennosci niewiele a jeszcze trzeba stawiac wszystkiemu czola w pojedynke bo On pracuje i wyrzutøw nawet miec nie moge bo tam w biznesie taki narazie nieciekawy okres.. no i zre na potege a juz szczegolnie slodkie i widze ze normalnie znowu zaczynam rosnåc..
naprawde patrze i rosne w oczach. mialam od nowego roku wziåc sie za siebie no i przyjechalam a tu tyle swiåtecznego dobra na stolach i knowu od rana gebå miele..
nic to - tesciowa dala jakås super diete co to w ciågu troche ponad 0,5roku spadla 19kg. tak w skrøcie - wlasciwie dieta nie wylåcza niczego oprøcz slodkosci i alkoholu tyle ze trzeba jesc systematycznie i male racje..
wkurzalo mnie tylko ze inne dziewczyny karmia i chudna przy tym, a u mnie nawet 0,5 kilo spasc nie chcialo
ale za to jak odstawilam Sandre od piersi to cos sie hormonalnie tak ustawilo ze schudlam prawie 8 kilo w 3 tygodnie bez zadnej diety
po kilku miesiacach zaszlam w ciaze z Danielem i wogole nie tylam tym razem. Przez cala ciaze niecale 5 kg
a jak go urodzilam to spadlo mi troche jeszcze ale nie az tak duzo. Ogolnie nic tylko zachodz w durga ciaze
- zartuje, kazda kobieta ma inna gosporadke hormonalna wiec nigdy nie wiadomo, ale znam ten twoj bol bo wiem jak to jest, tyle miesiecy w lustro nie patrzylam i myslalam ze juz tak zostanie.

to wcale nie latwe...he he ...musze i tak dogolic maszynka
chyba przy przyplywie gotowki kupie sobie plastry, bo golenie mnie dobija.
przetestowalam i Maya nie ma uczulenia na czekolade wiec sobie podjadam i maslo orzechowe tez...normlanie szok...jem jem i jem a tluszczyk sie odklada ale musze sie wziac za siebie i Tomka, tak musze...

ach i wszystkiego naj...naj...naj...dla Malutkiego oby jak najszybciej wyzdrowial!!!!
, na razie jest oki , tylko mały sie pyta o tatuska..., mężus tez nie narzeka , dzisiaj był na desce i śmigał jak szalony , więc jest cały poturbowany-wariat
...najgorzej w nocy bo nie ma do kogo sie przytulic albo nogi na kogo nałożyc
.

no i siedze w domu tez, niewychodzac bo dzieci chore to tez wplywa na nastroj.
przynajmniej czuje ze cos zrobilam. Umylam podlogi,, nie wiem jak to sie dzieje, ale w tym domu to myje podlogi na dole co drugi dzien i woda czarna
nigdy wczesniej tyle tego nie bylo, ale dzisiaj odkrylam czemu.... Sandra chodzi ciagle z kubkiem i co i raz sie jej cos rozleje, troche kurzu naleci i juz czarna plama
no i palimy w piecu to jak sie doklada drewno albo czysci popiol to zawsze cos poleci