reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

Synuś odleciał a ja dalej w piżamce :tak:

a co tam, dzień lenia, bez obiadu, w bałaganie :zawstydzona/y:

Mówicie że tak to z tymi lekarzami jest, to ja go wybiorę przez net i będę miała to gdzieś co ta babka w navie mówiła, generalnie mam nadzieję że nie będę musiała tutaj na samolot wsiadać, jakby co to w Pl będę chodzić do kontroli, więc niepotrzebne mi jego umiejętności jak to określiła do spraw kobiecych.

Ja głupia siedzę tu w tej piżamie półprzytomna zamiast sobie drzemkę uciąć jak ana i kama :-p

reklama
Marta dzięki za informację w sprawie przedszkola. W takim razie mam nadzieje, że nie będę miała z tym problemów jakby co.

Ja na drzemkę sobie dziś nie pozwolę, bo chce ogarnąć chatę tak na tip top. Robię porządki w szafkach i wypierdzielam wszystko co niepotrzebne:tak:

Synuś odleciał a ja dalej w piżamce :tak:

a co tam, dzień lenia, bez obiadu, w bałaganie :zawstydzona/y:
Ja głupia siedzę tu w tej piżamie półprzytomna zamiast sobie drzemkę uciąć jak ana i kama :-p
:-D :-D ha ha nie mogę:laugh2:...ja to nazywam dniem słonia albo dziecka , a co sobie bedziesz żalowac:tak:

Marta u niej spiralke , ona to wcześniej robiła , bo pisałaś , że to alergolog:szok:.
co do jej osóbki jej nie znam , więc nie wiem , tyle słyszałam ...od naocznego świadka ...a ona nie ma dzieci, co?

Kamila no wiem jak to na V roku:-D:-p...ah co to za czasy:laugh2:.

Agata a ty co , pewnie sie wietrzysz w ogrodzie:rofl2:...hej a jak trampolinka ? ćwiczysz:-p.
ja wrocilam właśnie ze spaceru , dzisiaj wybrałam trasę nieco dłuższą niz zykle i pod góre , wogóle nie czuję nóg:frown: i jeszcze tak ciepło, ja oczywiście przekonana , że zimno to sie ubrałam jak na Syberię:growl:. Czarek sie wybiegał i bajeczki ogląda , ja musze się wziąść za obiad , ale nie mam weny....co zrobić:confused2:
do później

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Ja tez dzsiaj caly dzien w pizamce:-p Musze isc zaraz na spacer z mala a tak tego nie lubie.. wlasciwie ja to ja ale mala.. wiecznie krzyk w wozku:eek: Chyba ze zasadze ja w nosidelko i mala przechadzke sobie urzadzimy:-D Ale tez nie wiem czy jej sie spodoba:eek: Dwa razy byla ale z tatusiem;-) moze u mnie bedzie jej nie wygodnie..:-D
Dzisiaj z mala widze ze duzo lepiej prawie caly czas spi:-) labe chociaz mam:laugh2:

Kamila to Ty teraz nie jestes w No?

Ide sie szykowac poki spioch kima:-)

Daria spokojnie, sprawdzaj codziennie moze beda jeszcze wolne miejsca :tak:
Anka ona ma corke, wogole jej cora uczy norweskiego :tak:, al ekobit achyb aw zyciu farby nie miala n aglowie i wyglada n atroche roztrezpana.
No to dalals sobie spacerek :-D no to chyba juz si enie wypuscisz pod ta gore...
Kamila ja u siebo eposprzatasz to wpanij tez do mnie ;-):-D
dobra zapuscilam sobie serialik i do zelazka siadam
do pozniej Laski

ana a co tam raz na jakiś dzień można sobie zrobić takie święto, ale chyba jakieś szybkie spagetti i krótki spacerek jednak zaliczę, bo zgniję z lenistwa. :zawstydzona/y:

Udalo mi się zapisać do tego lekarza, mimo że najpierw spojrzałam na listę i było 0 miejsc, ale jeszcze się dało, uuff.

Kurcze gdyby nie wy to ja bym się tu jak zawsze dała wpuścić w maliny, ciężo mi skumac ten ich system.

reklama
hej

ja caly dzien poza domem, bo pojechalam na miasto polazic z kumpela i po godzinie tak nam te starsze daly popalic ze bylysmy wypompowane:baffled: wiec pojechalysmy do niej no i juz zostalam do 18, po drodze szybka spozywka, w domu kolacyjka i szybkie spanko.

Sandra i jej kolezanka to normalnie ciagle sie kloca:angry: dobrze ze ta starsza polozyla sie sama spac bo bylaby masakra, ale za to Daniel spal mi w sumie moze ze 40 minut razem w ciagu dnia:sorry: bylo niezle, ale ogolnie milo i pogadalysmy sobie fajnie bo znamy sie jak lyse konie;-)

a temat byl - nasi eks:-)

dobra ide zrobic sobie herbatki i przesledze co tam napisalyscie, bo przejrzalam ale tak szybko ze wszystko zapomnialam:sorry:

Do góry