reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

ana a dlaczego kleżanka od drzemek, ja nigdy w dzień usnąć nie mogę, a takbym chciała, bo nocki u nas ciężkie :no:
Ale w piżamie paradować do południa to uwielbiam :tak:
Anka znów pomyliła Ciebie ze mną:-D:tak:

Hejka
U nas też pogoda do kitu. Od tygodnia leje i wieje z chwilowymi przerwami. Ada od trzech dni daje popalić z powodu wychodzących ząbków ale oczywiście do buzi zajrzeć nie mogę, bo mi nie pozwala a kupy to wali co godzinę. Muszę kupić coś na biegunkę dla niej:baffled:
Z mężem przez kilka dni się nie odzywałam. Kurde ten to nawet na odległość potrafi mnie wkurzyć:wściekła/y:
Agata ale miałaś wczoraj powera. Ja za okna narazie się nie biorę, bo ciągle pada.
Madzia dobrze, że Niuni się poprawiło. Może już będzie dobrze bez kropelek :tak:
Idę kawkę se walnąć;-)

reklama
HEJ :happy:
Kamilka nie pomyliłam się tym razem:-D , bo nawet nie wiem , że lubisz:-D, ostatnio debatowaliśmy na forum i tak se napisałam dla żartu , bo Daria napisała, że nie może w dzień...
Agata , Daria , wiecie , co ja tez mam takiego ,co jest od razu ginekologiem:tak:, no może to tylko zbieg okoliczności:eek:.
fajnie , ze udało sie chłopakom chociaż do tego lekarza:tak:.
Madzia dobrze , że cosik lepiej:tak:, pewnie musisz się nagimnastykowac cały dzionek z tymi pacynkami, a swoja droga to maleństwo też jest juz ciekawe i chce teroche pozwiedzac:-).
u mnie pogoda taka se , ale nie pada, ubieramy sie i dziemy na spacer i w poszukiwaniu milki , bo rano sie obudzil z takim marzeniem, musze porzadnie wyczyścic małego bo dzisiaj malowaliśmy farbkami i wlosy ma nawet umazane:rofl2:.
pozdrawiam

Hejka
Anaka i jak Ty mowisz zelenia masz skoro juz farbki w ruch poszly a ja dopier sie z loza zwleklam, ale tak to jest jak sie o 2giej spac chodzi :baffled:
Kamila nic nie mow,mnie dzisaj moj z rana wpeinil bo chcialam sobi epolezec do 11 ale nie moglam. Kaszki malej na sniadanko dal dwie lyzki bo stwierdzil ze nie jest gloda :angry: no kurde, musialm wstac i ja nakarmic, pozniej si epyta czegow domu brakuje bo po zakupy samochodemjedzie, a co jaj mam liste w glowie :crazy: niech sie rozejzy po lodowce i szafkach to zobaczy czego nie ma. A najlepsze ze mowi ze on sobie poradzi ehhh....
Dziewczynu z tymi lekarzami to tez niewiem, dziwne ze musi byc ginem, moj pierwszy bylod schorzen jak to sam poiwedzial "starych ludzi":-D a teraz mam polke i jest alergologiem w specjalizacji, no ale samolot to kazdy ma w gabinecie:tak: wiec Daria zapisuje sie poki miejsce masz:tak:
Anka co to jets ta "milka" krowa czy czekolada?
MM i jak Amelka?

Marta ja mam lenie ...no Czarek wariuje:-D
a milka to czekolada, wczoraj widział rekalme ptasiego mleczka bo chodzi mu to po glowie ....cholerna telewizje:angry:.
wiesz co kleżanka u niej byla bo zaszła w ciąże i wyszła z płaczem ...nie przjemna podobno w tej kwestii:no:..juz woli do do Norwga:tak:.Mnie to też dziwi , ze mój lekarz to pediatra , internista a w jakims ciemnym kącie samolocik stoi:szok::baffled:.
co do tych zakupów to widze to samo , ja pierdziele co oni nie widza co jest w lodówce!!!!wczoraj mi przywióżł jabłka , czekoladę i arbuzy na kolacje:wściekła/y:, no oczywiście Czarek zachwycony i kochany tatuś ...:wściekła/y:wogole jakos jestem w odstwce , jak mąż wraca z pracy to jakieś szaleństwo jak cos mówie czy chce sie z nim powyglupiać nie mam szans :-D.....tatuś ten dobry a ja be bo ja więcej zakazuje:crazy:

Marta z moim jest podobnie. Jak go kiedyś poprosiłam, żeby zajął się Małą przez 2 godzinki, bo chora byłam i chciałam pospać to co 15 min mnie budził, bo nie wiedział co gdzie z czym i wogóle :crazy: A dla mnie to nie ma nic gorszego niż pobudka w trakcie drzemki. Miał facet szczęście, że nic ciężkiego pod rękom nie miałam, bo dostał by po łbie! Ehh z tymi naszymi chłopami! Z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej;-)
Ania ja tak naprawdę to sesje mam już za sobą, bo jakoś wszystko udało mi się w terminie "0" pozaliczać. W niedziele oddałam ostatnią pracę zaliczeniową i wyniki mamy mieć w przyszłą niedzielę a więc jeśli się do niczego nie doczepi to ok a jeśli się doczepi to nie wiem ... jaja mu poobrywam:rofl2: Zostało mi tylko do napisania dokończenie pracy ale z tym się nie spieszę, bo mam zamiar obronić się we wrześniu. I właśnie po obronie wyjeżdzamy do NO. Mam nadzieje, że uda mi sie w miare szybko znalesc prace tylko jeszcze nie wiem co z Adą zrobie:sorry:

Kamila rozumiem , że w N chcesz pracowac:confused2:, jak wracasz po wrześniu ...mozesz przeciż do przedszkola bo jaka inna opcje?
to ty zdolniacha jestez jak w terminie zerowym i wszytko zaliczone:tak:, gratulacje:tak::happy:.

Hehe dzięki :-) Ania wiesz jak to jest na V roku ;-) Wykładowcy z przymrużeniem oka do wszystkiego podchodzą.
No też myślałam o przedszkolu dla Ady ale coś kiedyś pisałyście, że to trzeba jakoś wiosną się zapisywać. A ja to ogólnie zielona jestem w tych sprawach przedszkolnych i zdrowotnych jeśli chodzi o Norge:baffled: Pójdę na żywioł. Jak już tam będę to zacznę działać:tak:

reklama
Kamila gratulacje:tak: trzymam kciuki na wyniki zeby wszytsko bylo na "tak":tak:
a co do rtezmek to ja mam to samo, wstaje wtedy taka wsciekla ze nie pytaj :wściekła/y:
Aanka a co do Aldy to sa zdania podzielone. tez slyszalam ze dla jednej nie byla mila bo chciala w 7 miesiacu zwolnienie z pracy a alda jej nie dala. ja na razi ejestem zadowolona, jezeli mozna tak to ujac, jeszcz mnei nie wkurzyla a bede u niej spiralke zakaldac (kiedys w koncu jak kasa przyjdzie :zawstydzona/y:) i pytalam si ejej co i jak to nie ma problemu. Moze ona ma jakis uraz do ciazy? jej mezus jest popierdz... n ie lubie go a w dodatku nie mozna u nich karat placic a giro nie przysle bo mowi ze ma z tym problemy(ha nikt pewnie nie chce placic :-D)
KAmial z przedszkolami to do maja trzeba dziecko zapisac w Twojej komunie przez neta ale czasem mozna zalapac sie wlasnie tez na jesien. Moi znajomi zapisali swoja corke w marcu i od 1wszego kwietnia juz poszla do przedszkola :tak:

Do góry