reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

reklama
Dziubasku a Ty jak sie czujesz?Widze ze coraz blizej rozwiazania,boisz sie?

A u nas maly coraz bardziej ruchliwy,lubi bawic sie klockami,a zabawki grajace zajmuja pierwsze miejsce w rankingu :-D

Kasiulka a u Ciebie jak ?

Pozdrawiam was

Ostatnia edycja:
Edytka u mnie w miare ok, czuje sie dobrze ale ciezko mi spac i strasznie szybko sie męcze..normalnie sapie jak foka jak przejde kilka krokow po domu i cos porobie :/ kwas;/ piore juz z 5 pranie, jeszcze masa prasowania mnie czeka a tak nie wygodnie mi sie prasuje...cisnienie sie troche unormowalo ale czasem jeszcze skacze (np. wczoraj niewiadomo skad 137/94) jestem jakas przygnebiona bo jeszcze tyle pracy w domu mnie czeka a nikt mi nie chce pomoc :( no ale coz, takie zycie. A co tam u Ciebie potrójna mamusio?:))) jak to jest przy 3 dzieciach, chyba hardcore co? podziwiam Cie:)
Violett,Dziubas i mila mama odzywajcie sie co tam u Was:)

edyta, kasiulka dzięki! czuje sie dobrze jak na 9 miesiac i z nie chodzacym jeszcze szkrabem przy boku :))) codzienne spacerki chyba dobrze wpływają na kondycję...
W sumie juz mam wszystko gotowe, ale dopiero od przyszłego tygodnia będę miała opieka dla Olafa na czas porodu więc wolę jeszcze poczekać kilka dni :)

Kasiulka też wszystko sama muszę, znam ten ból...co nas nie zabije to nas wzmocni, pamiętaj :)

A dziś rano znalazłam kawałek czopa....o!

Dziubasku to niedlugo sie zacznie :szok: a z kim zostawisz Olafa na czas pobytu w szpitalu ?Z mezem?

Kasiulka no niestety tak to jest ze nikt nie chce pomagac,trzeba samemu sobie radzic,ja mam rodzine w Polsce wiec na nikogo nie moge liczyc jak mus to mus.
Powiem Ci ze z trojka jest o wiele lepiej jak tylko z jednym,Bo starszaki zabawia,popilnuja przez chwile malego,no obowiazkow jest wiecej ale to nie problem :tak:

To Kochana wytrzymaj,bo widze ze bylby problem z opiekunka dla Olafka gdyby maly zdecydowal ze chce wczesniej powitac swiat zewnetrzny :-)

Jak ja bede miala nastepnego synka to dam mu na imie Olaf bardzo mi sie to imie podoba ;-)

reklama
Do góry