reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

hej dziewczyny, ostatnio bylam u ginka, z łozyskiem podobno ok ( na bad.usg,lekarka powiedziala ze troche wczesnie sie starzeje;/ ),niestety mam nadcisnienie tetnicze i niskie żelazo, biore tardyferon i dopegyt czy cos takiego, moja mała lezy nadal miednicowo i jesli za 4 tyg sie nie obroci to bede miec CC :((((((((((((( jestem zalamana bo nie chce CC na pierwszy poród :( moze macie jakies rady zeby ona sie odwrocila???

reklama
Kasiulka nie martw sie 4 tygodnie to jeszcze duzo, moze niunia sie przekreci. Oby. Trzymam kciuki :)

Dziewczynki mam do sprzedania 5 puszek mleczka Nan active 3. Wazne do konca marca. Sprzedaje za 10 zl puszke. Jest jakas chetna ??:)

Kasiulka nie martw sie mala ma jeszcze 4 tyg aby ulozyc sie prawidlowo,od razu mowie ze cesarka nie jest taka zla jak sie wydaje,ja mialam juz 3 razy i jakos zyje :-p
nutka.gif

No ale zawsze lepszy jest porod sn,bo cesarka to jednak operacja.

Violett ja nie zalapie sie na mleczko,moze inne dziewczyny beda chcialy,A dlaczego sprzedajesz?zmienilas malej mleczko?Jak mozesz wstaw zdjecie swojej corci...

dzięki dziewczyny!!! jesteście super, bede was informowac o niuni i moim zdrowiu.Narazie walcze z nadcisnieniem :( dalej jest podwyzszone mimo brania lekow, ale moze jeszcze krotko je biore wiec dlatego :( musze sie nie denerwowac i odpoczywac...
Dziubasek - trzymam kciuki, to juz bliziutko! kiedy dokladnie masz termin?
Violett - ja niestety nie kupie narazie mleczka :)
Edytka - a dlaczego az 3 razy mialas CC?tak chcialas czy musialas?

Kasiulka pierwsza mialam ze wzgedu na rozejscie spojenia lonowego,moglam urodzic naturalnie ale po porodzie musialabym lezec 3 miechy w specjalnych pasach,aby spojenie wrocilo na miejsce wiec wolalam cesarke

Drugi raz probowalam rodzic sn ale rozwarcie zatrzymalo sie na 7cm a ja mialam bole parte wiec cesarka byla nieunikniona

A po dwoch cesarkach,lekarz nie zgodzil sie na porod sn,zbyt duze ryzyko pekniecia macicy.

Hej kochane :)
Edytka mleczko sprzedawalm poniewaz tesc chcial mi zrobic niespodzianke i kupil mi az 5 puszek mleczka ale nie spojrzal ze to 3 :) czyli od 9 miesiecy :) A ze wazne do konca marcaa to szkoda by sie zmarnowalo. Ale juz sprzedalam :)

Załączniki

• b.jpg
    b.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 78
  • a.jpg
    a.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 70
  • c.jpg
    c.jpg
    99,7 KB · Wyświetleń: 76
Piękna mamunia i córeczka! widać jak mamunia ubóstwia swoją księżniczke! super!

Edi - no to jesteś harcorem jak mialas juz 3 razy cc :) ja jeszcze takiej mamy nie znam :) jak okaze mi sie cc to bede cie meczyc co i jak:) ok?:)))) hehehe

Violett super wyglądacie! Mała przepiękna :)

Kasiulka, termin mam dokładnie na 7 lutego.
Mocz mi wyszedł kiepski, bakterie, leukocyty i ślad białka :( W czwartek mam wizytę i usg to się dowiem co z tym robimy...

reklama
Violett Jaka sliczna Twoja Mariczka a jak pieknie wyglada w sukienusi,a z Ciebie kochana laseczka ze ho ho :tak:
Widze ze masz piekne duze mieszkanko... a dokladnie gdzie mieszkasz?
Nowy avatarek??

Kasiulka nie ma sprawy ja chetnie pomoge ;-)

Dziubasku to moze sie okazac ze wczesniej urodzisz :szok: w koncu to juz prawie koniec stycznia...napewno bedzie dobrze,po wizycie daj znac co lekarz zadecydowal :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry