reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

część dziewczyny!
My trochę poleżeliśmy po porodzie w IMiD z Filipem, ale od tygodnia już w domku jesteśmy.
Filipek urodził się 14 lutego o 7.05. Mój stres związany z wywoływaniem porodu sam go wywołał i o 1 w nocy obudziły mnie skurcze :)))
Poród był trochę ciężki ze względu na pempowinę, którą Filip miał wokół szyi i musiałam cały czas leżeć bo tętno na skurczach mu zanikało...na szczęśćie wszystko dobrze się skończyło!
Ważył 3540 g. i mierzył 54 cm wzrostu :)))

Kasiulka gratulacje! Czekamy na Ciebie!
To teraz odchowamy trochę maluchy i na spacer idziemy wspólny dziewczyny, nie? :)))
Przedstawiam moich chłopaków!

Załączniki

• IMGP7093 [1024x768].jpg
    IMGP7093 [1024x768].jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 39
  • IMGP7137 [1024x768].jpg
    IMGP7137 [1024x768].jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)

Ja tez widzialam Kasiulki zdjecie na marcówkach :) Sliczna :)

Dziubasek Twoje Skarby tez superowe :*

Tak tak ja czekam na pierwszy spacerek :)

Ciekawa jestem czy Kasiulka jest juz z mala w domu,ciekawe co u niej??!! nie odzywa sie,wiec sie martwie :-(

hej kochane dziewczyny! nie odzywalam sie bo poprostu nie mam czasu,teraz mala spi ale bardzo plytkim snem;/ urodzila sie 25 lutego,11:15,3240,52 cm, 10 pkt :) nasze cudo:) ogolnie to byl hardcore na poczatku,w szpitalu i ostatnie 2,3 dni w domu, dopiero dzisiaj spala w nocy z 5h i my tez odpoczelismy troche, a tak to nocne maratony na cycku i jej jekach :( ogolnie to bardzo przezywam i stresuje sie bo sobie nie radzimy,jak zmniejsze zdjecia to napewno wkleje tutaj.

ps- Edytko ja nie wklejalam zadnych zdjec na forum...czy ty napewno nasze zdjecie jakies widzialas?buziaki

Kasiula niedlugo obydwie sie nauczycie obslugi nad soba :) Potrzeba czasu :)
Ja tez widzialam Twoja niunie :) Któraś dziewczyna wkleila zdjecie :)

Kasiulka poczatki sa trudne z czasem bedzie lepiej :tak:

Tak widzialam Twoja niunie na marcowym watku,Viotett tez widziala ;-)

Kasiulka, niebawem wszystko będzie łatwiejsze :) i dopasujecie się!
Jak się czujesz?

U nas jest ciekawie :) Okazało się, że Olaf świetnie chodzi jak się zapomni!!! a świadomie robi ilka kroczków i tyle! Nie chce chodzić łobuz mały i tym trochę utrudnia mi życie!! no ale cierpliwie czekam...
Filip rośnie w oczach, ładnie je, śpi w nocy jak Aniołek i budzi się na karmienie tylko...wieczorami popłakuje, problemy brzuszkowe się odzywają, no ale miną...Uwielbia chustę i chustowe spacery, wózka jeszcze nie testowaliśmy.
Olafcio lubi braciszka i przytula go i misie daje, czasem jak Filip płacze to widać, że Olaf się denerwuje troszkę, ale za chwilę mu przechodzi.
Wiosna przyszła i czuję się super!

NA spotkanie/spacer może i ja się skuszę? ;) zalezy od moich chłopaków...
No i proponuję ZOO :)

reklama
Do góry