reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

no tak, trochę kojarze te ulice :) a ten jordanek co przebudowywali tak dlugo nie wiesz kiedy bedzie otwarty? pisalas jakies pismo do burmistrza, i cos z tego wyszlo???

reklama
w ogrodzie zrobili placyk zabaw ze staruch zabawek na trawce...chociaż tyle. JAk będzie kasa wymienią na nowy. Póki co cieszę się, że chociaż stare zabawki są no i ten nowy plac zabaw jest blisko więc czuję się usatysfakcjonowana :)
Otwarcie ogrodu chyba niebawem bo wygląda jakby już kończyli, ale nadal nie wiem co w tym nowym budynku będzie?!?!

czesc dziewczynki ja tez mieszkam w okolicach dworca wschodniego. Nie znam tu zupełnie nikogo poniewaz całe zycie mieszkałam z innej strony Warszawy. Chwilowo meza mam za granica i jestem zupełnie sama. Mam mała dzidzie i jakos smutno sie chodzi samej na spacerki. A jeszcze mnie doatkowo z tego powodu dół złapał heh

czesc dawidowe :) ja co prawda jeszcze nie mam dzidziusia ale bede miec w Marcu i na spacerki chetnie sie z toba wybiore :) napewno tutaj jest jeszcze kilka mam z okolicy i bedziemy mogly isc razem :)

hej dziewczyny, mam ważną sprawę, w Marcu będę pilnie poszukiwać pediatry...z sercem i powołaniem, nie takiego co leczy wszystko antybiotykami...wiecie o co chodzi :) może macie kogoś godnego polecenia??? będę dźwięczna :)

ja chodzę do przychodni na Dąbrowszczaków, różni tam są pediatrzy, ale żadnego jakoś nie polecam. Olaf na szczęście rzadko choruje więc nie mam motywacji, na szczęście, do szukania lekarza.
Co u Was?

wow, to chodzisz do przychodni pod moja kamienicą :) ja jej nienawidzę, byłam tu 2 razy i nigdy więcej :) ale tak myslalam ze nikogo stad nie polecisz:) ale moze inne mamy?albo cos slyszalas od innych?bo wiesz musze sie juz zastanawiac gdzie bede jezdzic z dzidzia :) co do mnie i mojego dziecia...wczoraj bylismy na USG połówkowym w szpitalu Św. Zofii, bylo krotko ( jakies 4 min) i bez zachwycen, dziecie wazy 456gr, jest zdrowiusieńkie i dalej nie znam płci bo akurat wczoraj (!) wzielo nogi za głowe...no porażka w ogole! nijak ten lekarz nie mogl zmusic do zmiany pozycji,pukał, stukał w ten brzuch i nic, wiec mam piekne zdjecia dziecka z nogami przy glowie, wygląda jak kłębuszek, co do płci to lekarz jak miałby stawiac to byłaby to dziewczynka :) ale naprawde nie wiem na jakiej podstawie bo naprawde nic tam nie bylo widac przez te nogi w gorze!;) no coz...

reklama
na SZymanowskiego jest jakaś poradnia rodzinna, ale chyba musisz popytać na innych forach, tu jednak za mało dziewczyn.

Wklej tu zdjęcie tego Twojego kłębuszka :) Cieszę się, że wszystko dobrze i dzidzia zdrowiusieńka. JA wkroczyłam w III trymestr i zaczynam to odczuwać :)
A jak Twoja waga? Ile na +?

Do góry