reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

kochana, mama mojego ucznia tam chodziła o ile się nie myle...nic ciekawego nie mówiła więc narazie napewno tam się nie wybieram :)
co do mojej wagi...-zaczynałam ( 5,6tc) z wagą 59,75 więc całkiem sporo, a teraz waże 64 :)
gratuluje 3 trymestru;) ciekawe jak to jest:) jak się czujesz?jak twoja waga i jak twoje wyniki?:)
mam nadzieje że jak wkleje zdjecia to będą widoczne:) ty też coś wklej!:)
d1.JPG d2.JPG a to mój kłębuszek :)

reklama
to znowu ja, my po drugim USG i już wiemy że będzie córcia :) mała waży 510 gram ( sporo przytyła od środowej wizyty - 456gr)nie wiem jak to możliwe :)

hej dziewczyny, mam ważną sprawę, w Marcu będę pilnie poszukiwać pediatry...z sercem i powołaniem, nie takiego co leczy wszystko antybiotykami...wiecie o co chodzi :) może macie kogoś godnego polecenia??? będę dźwięczna :)

Ja znam swietnego pediatre,przyjmuje na Otwockiej Dr Biernacka,ona leczyla mnie i moje dzieci jak mieszkalam jeszcze w Polsce a teraz leczy dzieci mojej siostry,ma duze doswidczenie z racji wieku i doslownie kocha dzieci to widac po jej zachowaniu i co najfajniejsze pamieta wszystkich swoich pacjentow;-)Mozna jej zaufac,bo zna sie na tym co robi:tak:

dzięki Edi! wiesz właśnie szukałam czegoś w necie o tej przychodni i tej dr ale nic nie znalazlam :( jak ona ma na imie? czy to jest przychodnia na Otwockiej 1? z gory dzieki za jakies info :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny gdyby ktoras była zaintersowana ciuszkami dla dziewczynki to prosze o kontakt na PW.. mam bardzo duzo fajnych ciuszkow po mojej corci i chce je bardzo tanio sprzedac...Nie mam sily bawic sie w foty i wystawianie, wiec ciuszki sa do obejrzenia na Bielanach

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny mam do was pytanie czy znacie lakarza pediatre co z chęcią wystawi zwolnienie dla "chorego" dziecka?? Potrzebuje 2 tyg zwolnienia a moja pediatra jest to osoba z powolania i taka chętna nie jest a nie chcialabym nadurzywac jej dobroci wiec potrzebuje lekarza co najlepiej przyjerzdza na wizyty domowe w wiadomym celu:) dzieki za odp
pozdrawiam

hej Mamusie z Pragi, czemu nic nie piszecie? jak radzicie sobie z ta pogoda? wychodzicie cos z domu? ja narazie siedze w domu... :( a jak wasze dzidziusie ?

jak tylko nie ma zamieci to my spacerujemy :) właśnie sanki muszę kupić!
Jakbym w domu miała siedzieć to bym zwariowała...a i tak pewnie parę dni takich będzie. Właśnie zastanawiam się czy dziś wychodzić, ale chyba nie jest tak źle póki śnieg nie pada to wsadzę na chociaż godzinkę Olafa do wózka :)

a jak się czujesz?
Moja dzidzia waży już 1300 g. i jest już w położeniu główkowym :)

reklama
ooo jak super:) ja nie wiem ile wazy moja mała a nastepne USG mam dopiero w 30 ktoryms tygodniu!:szok: masakra ;( ja sie czuje caly czas bardzo dobrze! kazdemu zycze takiej ciazy jak moja :) ja siedze w domu, powinnam pisac mgr, i musze sie zmusic, bo musze sie obronic przed porodem :(
dzisiaj mamy jechac do Grojca do hurtowni po wozek,ciekawe czy sie zakopiemy....mam nadzieje ze nie :(:( masz juz cala wyprawke???

Do góry