Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja mam jest troszke bardziej uparta niz ja i zazwyczaj ja musze pireszwa wyciagac reke - tym razem dłuzej to trwało niz zwykle ale ni chciałam za żadne skarby wyjeżdżać zanim nie wyjaśnimi sobie tej chorej sytuacji sprzed tygodnia.Poszłam do niej an dół wczoraj wieczoram i jak sie okazało ona na mnie czekała cały czas az przyjde pogadać.od razu się pogodziłysmy i zapowniłyusmy o wzajemnej trosce o nasze dobro itp...:-)tak że kryzys zażegnany i moge jechac na wakacje z czystym sumieniem wolnym od ciężaru
kocham ta moja mamę i nie chce się z nią gniewac bo jest najlepsza babcia na świecie a dla mnie robi na prawde duzo jako dla córki

Wysyłam Ci numer na priv.cześć dziewczyny
ja tak przelotem, jestem z moimi maluchami u rodziców ... moj straszak mi sie chyba rozchorowal po chrzcinach, szukam namiarow na pediatre Pana Zbigniewa Dziwisza super specjalista slyszalam noi jezdzi z wizytami po domach....
bede wdzieczna jesli podacie mi namiary...
Wygląda na to że przed nami kolejny upalny dzień :-( Ja lubię ciepło ale nie aż tak!
donkat dziękuję , jak sobie tylko odświeżę technikę jazdy to przyjeżdżamy z Antosiem popluskać się w baseniku :-)
siedze prawie caly czas w domu, bo chlodniejA kiedy w końcu my sie wszystkie zbierzemy i usciskamy?![]()

) no i sis mam 200 m od nich wiec czuje sie tam jak u siebie;-)ayrakcji na pewno więcej niz w Radomiu.Wymieramy sie do Zoo, do Aquaparku i jakiejśc tam a'la Fantazji
nudzić sie nie bedę a jak pogoda dopisze to i woda niedaleko jest niejaka więc ochłodzić tez sie mozna przyjemnbie;-)tylko żeby była ta pogoda bo mi tu koledzy w pracy kraczą że będzie lało
łobuzy
.