Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oczyiwscie cale kozaki utaplane w blocie, az ciezko jej bylo nogi podnsic, bo przeciez musiala isc na pole
juz sie nie moge doczekac az przyjdzie wiosna, bedzie wszedzie zielono i cieplo, to bedzie mozna cos wiecej porobic na dworze z ninka, bo teraz jej sie nudzi
od wczorja nie jem slodyczy, bo niestety ale sobie ostatnio za bardzo pozwalalam
zakupilam do tego celu rodzynki, zastepuja mi slodkosci
dziewczynki powiedzcie mi czy zdejmowanie szwow boli?? az mi sie slabo robi na sama mysl. jeszcze mnie wszystko boli juz nie mowiac o tej popekanej kosci :-( nie mam pojecia kiedy dojde do siebie ale az milo poczytac ze u was fajnie
:-)Masz jakieś wskazania w zwiazu z tym pęknieciem kosci ogonowej??trudno mi sobie wyobrazić opiekę nad noworodkiem z takimi dolegliwościami... na pewno masz dużą pomoc w mężu,co?![]()

a jak!czar trwa póki co zwłaszcza ze synio kochaniutki druga noc z rzędu przespał całą w swoim łóżeczku a tym samym mogliśmy się z mężusiem rozwalać po całym łózku jak wariaty hehehe;-)az szkoda ze mam @
![]()

No ale nie będę się już do rana nakręcać.
zaraz chyba padnie, bo ziewala juz dawno
Poszukiwania samochodu trwają.
Muszę przyznać że trochę stresujące dla mnie to kupno samochodu bo to ma być nasz pierwszy ( nie licząc maluszka którego miałam w liceum :-) ) więc zero doświadczenia w takich sprawach, ale kuzyni M zajmują się po pracy mechaniką i więc mają nam pomóc, więc chyba nie strzelimy jakiejś gafy. Mam przynajmniej taką nadzieję.
Dziś wieczorem wybieram się też do dentysty. Oj bardzo tego nie lubięNo ale nie będę się już do rana nakręcać.
Bo ja jakoś nie mam pomysłu jak spędzić uroczyście wieczór w domu

Dzien dobry!
Ja dalej polamana :-( no coz .... starosc nie radosc ;-) siedze na termoforze i wygrzewam bolacy krzyz
donkat moze jakas prezentacje nowego kolorku nam zapodaszDzieki za kciuki za dietke
![]()

Cieszę się że wszystko idzie po Twojej myśli.Witam! W czwartek byłam u lekarza nie prywatnie, ale bardzo miły człowiek cały mój stres związany z wizytą u ginekologa uciekł w siną dal! ( podkreśle tu, że nigdy nie chodziłam do lekarza tego typu). Dowiedziałam się, że prawdopodobnie jestem w 9 tygodniu ciąży tzn. teraz to będzie już 10 tydz., zbadał mnie niby ok, 24 lutego mam USG dostałam skierowanie na badania oczywiście darmowe. Powiedział, że na 99% to ciąża- po USG już będę wiedzieć. Mimo wszystko powiedzieliśmy rodzicom baaaaardzo się ucieszyli! A ja się martwię czy wszystko będzie ok. Nie mogę się doczekać już kiedy usłysze bicie serduszka. Tak nam minął weekend. Netka1 a ty, w którym tygodniu jesteś?