witamy i zapraszamyWITAM Czy mogę do was dołączyć?jestem mamą Mai - ur.15.06.2009r .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
witamy i zapraszamyWITAM Czy mogę do was dołączyć?jestem mamą Mai - ur.15.06.2009r .
Marcel złapał wirusa i wysoka goraczka trzymała go z przerwami 3 dni (trzydniówke już rpzechodził wiec wysypki nie ma;-))
wnoiskuje, z ejuz mu lepiej?
Oli stala w oknie 40 minut i patrzyła na fajerwerki co chwila rzucając okrzyki podziwu i na koniec oczywiscie stwierdziła że jak dorosnie bedzie je produkowac i strzelac co noc
![]()
O boszsz laski zdycham. :-dry:
donkat tak się w święta obżarłam , że od wczoraj na kopenhadzkiej siedzę.![]()
WITAM Czy mogę do was dołączyć?jestem mamą Mai - ur.15.06.2009r .
witam!!!
wiecie co, znudzila mi sie juz ta zima
czy nie moze byc ok. +2-5st i bez sniegu?;-)
dzis bylysmy z niunka zobaczyc zywa szopke u tesciow przy kosciele. niunka byla zachwycona zwierzatkami:-)
wciagnela mnie znow ksiazka i zarwalam dwie nocki pod rzad, do 01.30
kuruj sie, kuruj
ja diety nie mam, ale postanowilam umiar;-)
mozesz, mozesz
troche wiecej szczegolow tez by sie przydalo;-)
więcej szczegółów,tak?:-) mam 24 lata ,kończe w tym roku studia- język polski, jestem bardzo szczęśliwą mężatką- od ponad 3lat, Maja to nasza pierworodna córa- bardzo wyczekana
![]()
Do tej pory nie miałam z nią żadnych kłopotów, nie chorowała mi wcale (odpukać w niemalowaneo i juz więcej wiemy;-)a jak sie Szczęscie chowa?zdrowa ?? dokładnie z tego dnia ale 15 lat starszą mam siostrenice i jest z niej super babka wiec wnosze że Twoja Maja tez bedzie świetną dziewuczką a na razie pewnie cieszy oko usmiechami w strone rodziców,co?