reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

witajcie,
edit gdzie mogę kupić takie mydełko ,,biały jeleń,, w dozowniku? w aptece? kiedyś widziałam w rossmanie coś podobnego, ale to był chyba bardziej płyn do kąpieli...
dziewczyny a czy jest na naszym forum jakaś mamusia, która rodziła siłami natury , bo z tego co widzę to chyba wiekszosc miala cc? u mnie jak narazie nic nie wskazuje , zebym miala cc a nie za bardzo wiem jak mam sie przygotowac do naturalnego porodu...
moje nogi, dlonie znów bardziej napuchły, nie wiem juz sama, badania w kierunku zatrucia ciazowego wyszły mi w normie wiec chyba juz tak musi u mnie byc... pozdrowionka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Olenka123 ja rodziłam siłami natury używałam tego mydełka co editp ci pisała jest dostępne w każdym supermarkecie nawet rossmanie. Przydadzą ci się podkłady poporodowe, ja miałam Bella i takie siateczkowe majtaski, są lepsze niż te ceratkowe, bo przepuszczają powietrze.Gdybys miała jeszcze pytania to śmialo, postaram się pomóc!
A u mnie chorobowo w nocy zlapała nas z mężem grypa żołądkowa Wencia narazie zdrowa ale boję się, żeby od nas nie podłapała dlatego jutro jak damy radę to do domku pojedziemy.

Dzień doberek :-)
olenka ja kupiłam je a aptece ale jak tu gosiula napisała jest nawet i w rossmanie więc nie powinno być problemu.Takie mydełko kosztuje w zasadzie grosze w porównaniu z tymi płynami typu tantum rosa a jest naprawde ok.
Gosiula mojej Pauli tez się kiedyś przy ząbkach zdarzyły luźniejsze kupki więc może rzeczywiście od tego...a może skoro was dopadła grypa żołądkowa to i wokół Wenci coś się kręci- choć mam nadzieję że nie! Z dwojga złego już to że od ząbkowania byłoby lepsze.
Muszę dziś tez pochwalić mojego Skarbika bo rano usiadła na podkładce na wc i zrobiła siku:-) ale znowu za kazdym razem jak pytam chcesz siusiu- słyszę NIE!:-D no ale może niedługo nadejdzie dzień że powie sama mama siusiu.
Co do gadania to moje małe cudo prawie wszystko już powtarza- taka gaduła się zrobiła że czasami uszy mnie bolą :-D teraz jest na etapie wołania kitty- tej kotki- ma ją na piżamie i w bajce. Z nowych słow mówi tobek=tomek;-) inka=paulinka jak sama się przedstawia;-) A najśmieszniej potrafi- bo w całości poprawnie -powiedzieć SIEMA! ostatnio jak mąż wrócił z pracy wchodzi i mówi siema Paulinka- a mała siema tati:-D śmiałam się w głos:-D
Fajnie że możemy się już dogadać z naszymi brzdącami bo jak mówią to jednak dużo łatwiej niż wcześniej- odgadując o co chodzi;-)
Życzę miłego dzionka !

Cześć wszystkim!
gosiula23rex zdrówka dla Ciebie i męża!
U mnie do ostatniej chwili miał być naturalny poród, nawet przez moment nie pomyślałam o cc. Nagle na ktg wyszłedł spadek tętna maleństwa i za niecałe pół godziny Patryczek ssał już cycuszka :-)
edit_p brawa dla pociechy :-D to naprawdę musiało być śmieszna i rozczulające aż się nie mogę doczekać kiedy Patryk tak przywita tatusia. Na razie to tylko płacze jak mąż wychodzi do pracy. Są strasznie zżyci i bardzo mi wtedy szkoda synka...:-(
Pozdrawiam dziewczynki i idę podczytać sobie cosik na weekendowe egzaminy - bleee

Dobry wieczór! Wreszcie mam chwilkę,żeby coś napisać.Byliśmy dziś z Mają u dr Stankiewicz, bo chciałam z nią skonsultować to jej uczulenie, no i stwierdziła, że poprostu coś ją uczula i stąd te zmiany skórne, nie wiem czemu, ale mam jakieś zaufanie do Stankiewicz,jest miła, o wszystko można ją wypytać, i teraz przyjmuje na zapisy więc nie czeka się w kolejce.
Majunia już śpi.
edit_p gratulacje dla Paulinki:-)
SeKa miłej nauki;-)
Pozdrawiam

kasienka77 ile płacisz za wizytę u Kotasa, gdzie on przyjmuje i czy ma praktykę w którymś z naszych szpitali? USG masz co wizytę a masz też zdjęcia z usg i czy robił Ci usg 3d? I jeszcze taka kwestia dotycząca L4 - robi jakieś problemy?
więc po kolei -za wizyte płacę 60zł (w tym USG), ma dyżury na Tochtermana ( ale ja bym nie liczyła na niego przy porodzie), Mam zdjęcia z USG, ale trzeba poprosic (sam sie nie rwie), nie robił mi 3D( ogolnie twierdził ,że jak jest wszystko Ok i nie ma nic niepokojacego to zbedby wydatek, ale wedle uznania;) ). NIe było problemow z L4 , ale ja miałam problemy na poczatku (plamienia i bóle).

Dziewczyny wiecie co z martuś88?? bo i ile dobrze widzę w avatarze pojawiło się zdjęcie Antosia!
Martuś odezwij się w wolnej chwili i napisz jak u was.
No i GRATULACJE!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Dzień dobry, a co tu tak pusto?
Do nas trochę wkradło się przeziębienie - Majunia ma brzydki kaszel, a mnie zaczyna boleć gardło, na szczęście K.jest zdrowy, więc będzie o nas dbał.Maja właśnie śpi, taka była grzeczna u doktora, aż jestem z niej dumna:happy:, i wcale nie widać po niej choroby, biega jak szalona i rozrabia na całego to nasze Słoneczko!
Mam nadzieję, że dacie znać co u was.

reklama
witam serdecznie! :) jestem tu nowa, pozwolicie, że się dołączę ? :)

pierwsze moje pytanie jakie chciałabym Wam zadać dotyczy ginekologa. Czy możecie mi jakiegoś polecić najlepiej z wizytami na NFZ ?
jestem we wczesnej ciązy, do tej pory byłam u dr Skałbani ale wiecej do niego nie pojdę.
Bardzo pobierznie mnie zbadał po czym powiedzial ze albo za wczesnie albo ciąża pozamaciczna, po czym odesłał mnie do domu i kazał za 3 tyg przyjsc ........... w stresie jestem od czwartku. pomóżcie prosze

Do góry