reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witaj renatkanuta! Oczywiście serdecznie zapraszamy cię do nazego grona:-) Jeśli chodzi o gina to ja chodziłam do Dulskiego, przyjmuje w szpitalu na Józefowie, na NFZ. Niby jest dobrym specjalistą, ale za bardzo rozgadany to on nie jest,no i te kolejki, zawsze dużo ludzi, a do tego była różnica w opiece, gdy poszłam do niego prywatnie, przynajmniej ja mam takie odczucia. Przy drugiej ciąży nie zdecydowałabym się na lekarza z NFZ,może źle trafiłam. Więc za bardzonie mogę Ci pomóc, Skałbania przyjmuje w Mediconie? Tak? Byłam u niego, też mam mieszane uczucia co do jego osoby, ale może inne dziewczyny z BB Radom, trafiły lepiej i Ci pomogą. Aha! I ja bym na Twoim miejscu nie czekała tyle, zapisz się gdzie indziej, a najlepiej prywatnie, przez trzy tygodnie ja bym oszalała! Ja gdy miałam podejrzenia, że jestem w ciąży też byłamu gina w Mediconie, to był 5 tc, a ona mi powiedziała, że za wcześnie przyszłam:wściekła/y:, więcej tam nie poszłam!

Ostatnia edycja:
reklama
hej wieczorowa pora
witamy nowa mamusie....tak, tak,....
a wiec ja chodzilam do dr.Woźniaka ale niepolecm bo wszystko trzeba bylo od niego wyciagac...moja bratowa jest teraz w ciązyi chodzi do dr. Jóźwiaka...przyjmuje w Żaku na malczewskiego na nfz a na piłsudzkiego robi jej usg i placi 50zl....podobno smieszny i na wizycie sie czujesz jak bys z kolega gadala..:) moje kolezanki chodza np do Godka, druga do czekanskiego ale to pryatnie...aaa jedna chodzila do Ciszka na 1905r w teej dzej przychodni ale cos mi mowila ze maja od 2011r cos problemy z nfz...musialabyc zadzwonic...byla zadowolona

a u nas po staremu..ja mialam ciche dni M ale powoli wszystko wraca do normy....
pzdr

widze ze sobolowe spac nie moga..hihhi

Dziekuje za odpowiedz :*

z pewnością nie będę czekać 3 tyg, wykonczyłabym się nerwowo ...

w pon chce zadzwonic do dr Grzegorza Stępniewskiego, słyszałam dobre rekomendacje o nim.

u skałbanii bylam w przychodni na Domagalskiego. wyszłam ze łzami w oczach .. nie pojde tam wiecej, słowo daje.

jeżeli ma podejrzenia do ciązy pozamacicznej powinien skierować mnie do szpitala a nie do domu na 3 tygodnie. to nieodpowiedzialne... Boje sie :(

Hej dziewczyny:-)
my dopiero dziś wrócilismy do domku- byliśmy od czwartku u teściów.
Paulinka szalała na saneczkach i bawiąc się z pieskiem :-)
Witam nową koleżankę- cześć renatkanuta! naprawdę okropnie trafiłaś z tym lekarzem ale głowa do góry- idz na wizytę do jakiegoś dobrego gina (niestety nie pomogę w opiniach bo chodziłam w w-wie) i napewno dowiesz się co i jak. Kurcze pracują takie konowały...zdenerwują tylko...zasieją obawy...i każą wracać do domu! straszne to jest!
Pozdrawiam was dziewczyny:-)

witam wszytkich! :)

dzisiaj zapisałam sie do innego gin - na żeromskiego 64 do dr Ewy Nowocień-Chojnackiej :) niestety pierwszy wolny termin był na 10 lutego, no ale wazne ze znlazlam kogos ;)

dzis odebralam już bete hcg - pani w laboratorium powiedziala ze piękna ciąża i ze przy takim wyniku musi byc wszystko ok :D 18849 - wg opisu to 4-5 tydzien lub 5-6 (lekarz potwierdzi wielkosc na badaniu )

czyli poprostu przy ostatnim badaniu mogło byc zawczesnie. Tylko po co ten konował mnie tak niemiłosiernie zdenerwował!! :| ehh no ale pozostawie to jego sumieniu, o ile je ma.

ale się cieszę tym wynikiem ... :)

renatkanuta fajnie, że badania wyszły Ci ok! Mam nadzieję, że teraz trafisz na dobrego gina, który dobrze poprowadzi Twoją ciąże i urodzisz ślicznego, zdrowego dzidziusia:-)
U nas chwilowo panuje słodkie lenistwo, bo Maja śpi,jesteśmy już po obiadku,więc jest cicho i spokojnie, ale to krótkotrwały stan:-D Pozdrawiam.

Cześć wszystkim!
Troszkę mnie tu nie było, ale niesty choróbsko dopadło i Wentusie. Byliśmy u lekarza stwierdziła, że to grypa jelitowa. Teraz już jest ok, ale nie życzę nikomu takich przeżyć- całyczas normalnie kupka (baaaardzo wodnista), przewijanie odpażonej pupci z płaczem i wmuszanie jedzenia, picia. Doceniam teraz, że moje zdrowe dziecko chodzi po domku i non stop woła am- a kiedyś się martwiła, że może za duzo je!
Nie wiem czy to możliwe ale wydaje mi się, że te luźne kupki mogly być od ząbkow bo już prawie jej 3 wyszły na górze i na dole. Dlatego tak sądzę, bo brzuszek jej nie bolał, normalnie się zachowywała( dokazywała jak zwykle), a w nocy strasznie się kręciła i kręci, jęczy przez sen, a jak się przebudzi to dentinoxa albo nurofen chce.
Witam cię renatkanuta- życzę ci spokojnych 9 miesięcy- pisz co i jak u ciebie?!https://www.babyboom.pl/forum/members/renatkanuta-86991.html

Hej dziewczyny:-)
renatka bardzo się cieszę, że wyniki w porządku i oby całą ciążę tak pozostało. Mam nadzieję, że gin do którego się zapisałaś okaże się w porządku.
gosiula duuuuuuuuuzo zdróweczka dla Werci. Pewnie się nieźle namęczyła a i ty także. Zdrówka dla was.
goniasobol- nie ma to jak slodkie lenistwo co?- gdy dzidzia słodko śpi a rodzice mają troszkę "spokoju";-)
Powiedzcie mi dziewczyny nie znacie jakiejś bajki-śpiewanki- tzn takiej na dvd żeby dużo muzyczki w niej było bo moja buziuńka kochaniuńka jak tylko słyszy muzyczkę tańczy i jest zachwycona i chciałabym coś takiego co by możnabyło jej włączyć- czasami żeby mieć "wolne":-D mamy piosenki na cd ale chyba już jej się znudziły i potrzeba czegoś nowego...tym bardziej że ogląda bajkę najchętniej wstęp i końcówkę- wtedy kiedy jest piosenka :-D a wogóle wasze Niuńki oglądają bajki?Jakie najchętniej?
Pozdrówki mamuśki:-)

Dziekuje dziewczynki :* Ciesze sie ze mam z kim popisac, obecnie moje koleżanki mają albo odchowane dzieciaczki, albo dopiero w planach albo nawet w planach ich nie ma :)

moja chrzesnica uwielbiama tanczyc np do - Bebe Lili - wszytsklie posienki, a także do Natalki Kukulskiej - fasolki, małe wuwu i jeszcze jakas hmmmm a najlepiej bujała sie do kolęd ;p ;-))

reklama
Do góry