reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dziewczyny rozumiem, że trzeba urodzić żeby się wszystkie spotkały na forum:-D:-D:-D:-D:-D
hiiii dobre :-D:-D

a ja właśnie wczoraj odwiedziłam wiesienke i małą Asię :tak::-):-) mała jest przesłodka, ma długie czarne włoski, jeszcze z tydz i Gosia będzie jej musiała wpinać spineczki ;-):-) oczka nie wiem jaki ma kolor bo cały czas spała :sorry: echhh ten słodki czas, kiedy maleństwa tyle śpią :cool2: mam pare fotek, ale myślę że ten przywilej wstawienia fotek pozostawie dla Gosi - w końcu to jej córeczka więc niech sama się chwali ;-) (niestety nadal nie ma internetu :-()

reklama
barmanka 79- Asia zdecydowala sie otworzyc oczki dopiero wieczorem:-)

Załączniki

• DSCF0250.jpg
    DSCF0250.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF0258.jpg
    DSCF0258.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 30
Hej laski!!!Nie mam na nic czasu,wrrr...Czwartek mam wolny,ale ide z Olkiem na szczepienie na 12 miesiac...potem mam wolna sobote,ale wiekszosc z was siedzi wtedy z malzonkami,wiec nie bede Wam d...zawracac.Chyba,ze manija chetna na spacer,o ile nie jest juz w polsce..jutro bede wiedziec,jak w przyszlym tygodniu mam wolne,to sie zobaczymy.Buziaki-pa!!!
Olga,Wiola jak pisalyscie do mnie na GG bylam w pracy.

reklama
Wy wszystkie jestescie git :)
jak to jest ,ze jak ja zagladalam tu codziennie i staralam sie cos wyklikac to pustki byly a teraz nagle rozgadane takie ze ho ho :)

Wiesienka - gratuluje, gratuluje i jeszcze raz gratuluje. Asia jest sliczna. Szczegolnie ta fotka z uroczym usmiechem na twarzyczce. Juz wiem czemu nie chciala sie glowka na dol pchac. Nie chciala sobie fryzurki popsuc :)

Czyli ja nastepna do rozsypania zaraz po Maniji i Wiesience. Czy jeszcze ktos byl przede mna w kolejce ? :-)

Co do balu samic. Bardzo bym chciala sie zalapac . niestety ostatni weekend tez odpada bo lecimy do Polski 27 - 31.10.
Za to potem bede miala duzo wolnego czasu bo koncze prace 24.10. Bedzie czas na odwiedziny i spacerki jak ktoras bedzie oczywiscie chetna.
Pozdrawiam Was mamuski.

Do góry