reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dziewczyny, wpadłam tylko,żeby się zameldować-pospałam, jak to mi się często zdarza popołudniami...:zawstydzona/y:

ruda, no faktycznie fachowcy:-( szkoda gadać...Też bym się wkurzyła!

Amelia, ja nie będę jutro u Ciebie, bo chcemy na lunchu sprawę tego angielskiego załatwić-jutro pierwszy dzień kursu a ja nic nie wiem:-D Zresztą Ty się tam też wybierasz , hahahahaha:-D Ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę, ech....;)
Aine nie pierwszy dzien kursu,tylko otwieraja biuro po przerwie wakacyjnej.Kurs podejrzewam,ze zacznie sie w polowie wrzesnia,musza zebrac ludzi i zrobic egzamin:-)
Mam nadzieje,ze nie bedzie padac,jak bedziemy tuptac do Wioli,ale pogoda:no:Szykujemy sie pomalu,bo po 9 chcemy wyjsc:-D

reklama
oki kobitki ja wczoraj mialam balange jak dzis wpadniecie do mnie to sie zgorszycie ,niepoprasowane,na ogrodzie buty poprane leza zapomnialam je schowac wczoraj,nieporobilam ciast i salatek,tylko zrobilam pomidorki pod pierzynka ,
olga79-wiem wiem ze wpadniesz do mnie nareszcie
aine-szkoda ze nieprzyjdziesz do mnie,a na ten kurs to wlasnie z gosia pojde zob.

Czesc dziewczynki!

Ja nadal w calosci :-( Termin minął w poniedziałek a tu nadal nic... Moja siostra przyleciala z Polski specjalnie na okazje porodu, a dzisiaj juz ja odwiezlismy na lotnisko, wiec siostrzenca nie przywitala osobiscie :-(
Mowiac szczerze juz sie czuje baardzo zmeczona tą ciążą! buuu:-(

Ach szkoda słów!
Ide sie obrazic na caly swiat!!:crazy:

zartuje :-D
trzymajcie sie cieplutko!

Ruda powodzenia w samolocie- dacie radę :tak:

Olga gratuluje zrzucenia wagi!

oki kobitki ja wczoraj mialam balange jak dzis wpadniecie do mnie to sie zgorszycie ,niepoprasowane,na ogrodzie buty poprane leza zapomnialam je schowac wczoraj,nieporobilam ciast i salatek,tylko zrobilam pomidorki pod pierzynka ,
olga79-wiem wiem ze wpadniesz do mnie nareszcie
aine-szkoda ze nieprzyjdziesz do mnie,a na ten kurs to wlasnie z gosia pojde zob.
Spotkanko,jak zawsze super,dzieki Wiolu nasza gospodyni.Pomidorki przepyszne:-)Milo bylo poznac Justyne z Aleksem.A te buty,to my z Olga wiemy,czemu sie tak rozpelzly po ogrodku;-);-):-D

gosia7267-heheheh ja tez wiem one wysychaly na ogrodku bo byly uprane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idziesz jutro ze mna do azabelki ?
a moze jest ktos chetny pojsc ze mna ?
olga79-no no no musisz czesciej wpadac do mnie posiedzimy na ogrodku,powdychamy oceaniczna bryze!!!!!!!!!!!!!!!!posadzimy kwiatuszki ...
justi-widzimy sie w piatek i sobote ,jak tam dojechalas?dalas rade?niezgubilas sie kobieto?
azabelka- jutro jestem u ciebie z mloteczkiem i 2 ksiazkami od ani na godz 13,podasz mi adres na gg
manija- no my juz tez chcemy zobaczyc twoja pocieche i zebys znami sie spotykala i z dzidziusiem
aine- szkoda ze niewpadlas do mnie ale jeszcze kiedys przyjdziesz ,ja cie wkrotce tez odwiedze po nowe przepisy!!hiihihih
ruda67-milego lotu ci zycze i odpoczynku w POLSCE
a emwu kochana wrocilas juz?pamietasz o sukienkach ?ze mi pomozesz cos wybrac?

Cześć wam babuszki:-)

Dzisiaj był bardzo miiły dzień.Wszystko dlatego bo spędzony w miłym towarzystwie.Powiem Wam, że zbliża się godzina 20, a ja mam dalej dobry humor.Jadłam u ameli2008 ogóreczka ze szklarni i to on chyba tak mnie trzyma z tym dobrym humorem:-D:-D:-DDziekujemy za gościne i za pyszności:-)

amelia2008-dobrze to nazwałaś-oceaniczna bryza:-D:-D:-DTylko ja sie boję, że po tej bryzie to do domu nie wrócę:szok::-D:-D:-D

justi0000-miło było Cie poznać:-)

gosiu-fakt teraz już wszystko wiemy:-D.....te buty, ciuchy i robaki, których nie widziałam:-DHaluny czy cuś....?:-D

manija-biedaczku.Widzisz powinnaś sie z nami spotkać.Pokazałybyśmy Ci np.podpicze to zaraz zaczełabyś rodzić:-D:-D:-D, a jeśli i to by nie pomogło to może zastosowałybyśmy jakieś inne sztuczki:-D:-D:-DWiola dzisiaj np.chciała mi dać do domu ogórka ze szklarni.Wprawdzie nie wiem po co, ale może by się i Tobie przydał;-):-D

ruda-daj znać co w końcu z tymi badaniami:confused:, bo to faktycznie jedna wielka kpina.

aine-Kwiatuszku, gdzie sie ukrywasz, że nie ma Cię tu z nami;-)

Ostatnia edycja:
olga79-a ty jak zwykle mnie rozbawilas do ,,,trzesienia sie podpicza hahhaa
nic niewidzialayscie bo mam odstraszacz kupiony na mychy,mole robaki,i gryzonieeeeeeeeeeeee,i cichojta tam .Do pracy rodacy
ogoreczka niechcialas a tak ci smakowal ze szkalrni naszej no !!

Witojcie tam!;-)

Ech, żałuję, że dziś nie byłam razem z Wami!!! Widzę po humorkach,że było wesoło:-D Amelia, następnym razem na bank:tak: A do mnie drogę znasz, więc wpadaj Podpiczko ty nasza kochana:-D

Olga, trzeba mieć naprawdę dużą wyobraźnię, żeby mnie do kwiatuszka porównać, hahahahaha:-D No chyba że chodziło Ci o taką wielką, rozłożystą piwonię:-D:-D

Amelia, weź od Azabelki książki dla mnie, bo mi wisi:-p Znaczy wisi mi te książki, hahahahaha:zawstydzona/y:;-) ok?:)

aaaa, z tym angielskim to nieźle zamotałam, hihihi. Już wszystko wiem;)

Ostatnia edycja:
Podobno terapia szokowa jest dobra na przyspieszenie porodu..

Wiola weź pokaż to podpicze!! Jestem gotowa!!:szok:

A za ogórka dziekuję uprzejmie :-). Raczej by sie biedak u mnie zmarnował w lodówce, jako ze od 2 tygodni przetrzymuje juz jednego i czekam az sam wypełznie he he :-D:-D

Co do porodu- moja babcia dała nawet na mszę zebym juz urodziła ha ha ha :-D:-D
Może to wreszcie pomoze :-D

Azabelki coś dawno nie widziałam tutaj. Nie ma czasu dla nas kobietka?

Ja ide spać moje kochane, a nóż sie zacznie w nocy, to chce byc wypoczęta ;-)
Buziaki!
Trzymajcie kciuki!

reklama
Co do porodu- moja babcia dała nawet na mszę zebym juz urodziła ha ha ha :-D:-D
Może to wreszcie pomoze :-D

:-D:-D:-D żartujesz?!:-D:-D:-D hihih, każda metoda dobra, a podobno babcine są sprawdzone:-D

Oczywiście wszystkie już śpią tylko ja, nocny marek, na czatach:-p:-)no i Yeti też nie śpi, bo w pracy...Chociaż kto ją tam wie, moze się zdrzemnęła przy lodówkach z mrożonkami, hihihi(Olga, tylko nie wyjedz całej algidy :p :-D).

Ciekawe, jak wiesienka na nowym;)
I emwu dawno nie było, pewnie jeszcze w Polsce grzeje dupkę:) tam ponoć spore upały...

Ostatnia edycja:
Do góry