reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hi girls! :-)
wróciłam dziś do domku:tak:
i piewrsze co zrobilam po rozpakowaniu to sprzątanie:dry: nie skomentuje tego ze mieszkamy z tescmi i oni nie bardzo sie do tego poczuwają:crazy: dosc juz troche mam czas na zmiany chyba:tak:
stęsknilam sie za ta zielona wyspa oj stesknilam dobrze byc w domu mimo wszystko
milego wieczoru!:tak::-)

reklama
Hej!:-)

Sandrulinska-welcome back!!!!

Gosia-ja na obecna chwile nic nie potrzebuje z AVON, dzieki.

Milego dnia dziewczynki!

Jasne Renni no problemos;-)
Sandra dzieki za zamowionko:-D
ja mam laski przyszly wtorek i piatek wolne.Moze sie w koncu uda mi spotkac z Wami i maluchami!!Tylko kiedy i gdzie??Jakies propozycje:-)

witam
ja od wczoraj opiekuje sie malym dzieckiem 7miesiecznym ,wiec niezawsze bede mogla ,ale mam tez dni wolne wiec sie postaram z wami spotkac
gosia mnie opieprzyla ze niepisze na forum i nam zdechnie hehehhe

czesc laski, ojjj ja niepotrzebnie wypilam 3 kawy i teraz nie moge zasnac, buuu...
sandra, witaj z powrotem:)
my z emwu dzis mialysmy śmiechowy wieczór i dobrze nam to zrobilo, co nie Monia?:D
co do spotkanka, to jeszcze dam znac-ja moge tak okolo 13:00 dopiero, bo moja mala dlugo spi:)

dzien dobry!!!!
mnie tez dawno nie bylo ale jakos brak czasu i Asia ostatnio zle sypiala znow te zeby:wściekła/y:.Dzis moje slonko spalo cala noc:-D. Lece wlasnie wstala po drzemce
a ja jestem stuknięta:rofl2::rofl2:, dziś o 5 zaczęły sie wyprzedaże w next, nie mam prawka, wiec auto odpadło, autobusy jeżdżą ale od ok 6.30, ale został rower:-D.Pojechałam o 4.30 na Grafton 20 minut-zero ruchu, światła tylko zielone :biggrin2:( juz sie przekonałam ze w centrach handlowych sa dzikie tlumy i nie warto) bylam nawet 8 w kolejce wiec nie bylo zle( przypomniały mi sie czasy jak za komuny ludzie sie pytali ile osob przed pania;-))kupilam Asi fajne rzeczy i P sweter, a sobie nic, ale sobie odbije w innym sklepie,

Ostatnia edycja:
reklama
....ale ruch sie zrobił no no:-)

Ja dziś znów do pracy:-(

Ja mam szczęście z tymi spotkaniami bo oczywiście w te dni kiedy możecie ja pracuję :zawstydzona/y:

No nic może będę miała szczęście następnym razem;-)Dobrze, że choć ostatnio udało się z Rennie, Monią i Wiolą:tak:

Wiesienka jestem pełna podziwu:-D

Do góry