S 

sandrulińska
Gość
hi girls! :-)
wróciłam dziś do domku
i piewrsze co zrobilam po rozpakowaniu to sprzątanie nie skomentuje tego ze mieszkamy z tescmi i oni nie bardzo sie do tego poczuwają
  nie skomentuje tego ze mieszkamy z tescmi i oni nie bardzo sie do tego poczuwają dosc juz troche mam czas na zmiany chyba
 dosc juz troche mam czas na zmiany chyba
stęsknilam sie za ta zielona wyspa oj stesknilam dobrze byc w domu mimo wszystko
milego wieczoru! :-)
:-)

wróciłam dziś do domku

i piewrsze co zrobilam po rozpakowaniu to sprzątanie
 nie skomentuje tego ze mieszkamy z tescmi i oni nie bardzo sie do tego poczuwają
  nie skomentuje tego ze mieszkamy z tescmi i oni nie bardzo sie do tego poczuwają dosc juz troche mam czas na zmiany chyba
 dosc juz troche mam czas na zmiany chyba
stęsknilam sie za ta zielona wyspa oj stesknilam dobrze byc w domu mimo wszystko
milego wieczoru!

.Dzis moje slonko spalo cala noc
.Dzis moje slonko spalo cala noc
 ( juz sie  przekonałam ze w centrach handlowych sa dzikie tlumy i nie warto) bylam  nawet 8 w kolejce wiec nie bylo  zle( przypomniały mi sie czasy jak za  komuny ludzie sie pytali ile osob  przed pania;-))kupilam Asi fajne rzeczy i P sweter, a sobie nic, ale sobie odbije w innym sklepie,
( juz sie  przekonałam ze w centrach handlowych sa dzikie tlumy i nie warto) bylam  nawet 8 w kolejce wiec nie bylo  zle( przypomniały mi sie czasy jak za  komuny ludzie sie pytali ile osob  przed pania;-))kupilam Asi fajne rzeczy i P sweter, a sobie nic, ale sobie odbije w innym sklepie,