• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

wisienkaa- czytalam kiedy,ze to sciema jest i ze nigdy dziewczyny nic nie dostaly:-(po prostu dobry sposob na reklame i ot co:sorry:
DZIEWCZYNY!SZOK!braciszek zadzwonil jeszcze raz i paczka sie znalazla nagle!!!!mial dzis po pracy ja odebrac i odebral i ma juz!!!!huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Gosia maly rozrabiaka rozwalajacy!! normalnie slodziak - lobuziara z tej twojej krolewny:-)i super te puzle piankowe macie:tak:a jak tam u was z mieszkankiem dzis?

co do wozka to u nas tez Niko woli na nozkach ale my bardzo duzo spacerujemy, czesto na dalekie trasy no i tak jak u Kasi moj maly tez spi czesto na dworze:tak:
dlatego oparcie musialabym miec usztywniane(ten chicco mi sie nie sprawdzil:no:)no i rozkladane najlepiej.no i zeby ten wozio przetrwal polska zime bo napewno jeszcze bedziemy jezdzic:cool2: takze musze sie zastanowic, boje sie ze taka zwykla parasolka zybko mi sie rozwali(ta chicco kosztowala 50funciakow a niecaly rok ja mialam:dry:)

katarzyna_s super z ta paczka, mowilam ci ze bedzie ok!!dziewczynki pewnie w siodmym niebie?;-)

PINKA dawaj foty tu jakies w nowej fryzurce nooo!!
hustawka juz doszla?

katarzyna_s a nie wiem może, ale myślę że warto spróbować
nic sie nie traci - poza 10 sek, aby wypełnić a można zyskać :tak::-)

juz kiedys o tym bylo i z tego co pamietam to idzie na kogos(w tym przypadku twoje) konto jak sie to wypelnia wiec napewno nic sie nie traci ale zyskuje raczej tez nie;-):-)

juz kiedys o tym bylo i z tego co pamietam to idzie na kogos(w tym przypadku twoje) konto jak sie to wypelnia wiec napewno nic sie nie traci ale zyskuje raczej tez nie;-):-)
heh dobre:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

Kasia- to super ze paczuszka sie znalazła:-) a jak tam dietka????:-):-):-)

gosia-mała super a ile zabawek powykładałas jej hehe powiedz lepiej ze chcialas sie pochwalic co? ile to nakupowalas:-D:-D:-D:-D:-D:-D no wlasnie jak M-SZKANKO;-)

klaki to wam dopiero pokaze jak skoncze czyli TOOMOROW;-) bo dzis jeszcze pasma strzele:-) mam nadzieje ze wyjda:sorry2:a hustawka dopiero we wtorek bedzie dzis dzwonili:cool::cool::cool::cool:

Ranuku....moje dziecko dopiero co zasnelo a jest prawie 23 !!!! Zazwyczaj 20 to max !!! Chyba wyczula ze dzis czeka ja noc w lozeczku :-D O rany a jaki palcz byl...histeria, ale niestety w naszym lozku spac nie moze. Juz strach myslec jaka dzis noc bedzie :szok:

Kasia - wspaniale ze paczka sie odnalazla... ale ta Poczata Polska .... az sie prosi uzyc zlodzieje.
No wlasnie jak dietka ? Ja patrze ze ty chcesz schudna do 50 kg :szok: to ci powiem ze nie pamietam kiedy ja tyle wazylam :-p Cale szczescie ze teraz sie nie waze. Spokojnie mieszcze sie w ciuchy sprzed ciazy tzn ze jest cool :-D

Pinka- kochaniutka to widzisz tylko fragment pokoju...niestety calymi dniami tak sa wysypane zabawki (nawet nie chowam tego balaganu na noc) -ostatnio pilnuje zeby byly na macie lub blisko niej ale niestety :dry:, czasem to mnie szlag trafia bo nie mam jak przejsc a jeszcze dzis tatko kupil jej taki pociag ze zwierzatkami :-p

hehe ja tez nie spie siedze z czepkiem na glowie:szok::szok::szok: a mała 1 godz temu wymiotowala ale sie wystraszylismy chyba jej cos zaszkodzilo:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: bidulka mam nadzieje ze w nocy juz nie bedzie tak wymiotowac:no::no:

trzymam gosia kciuki by mała spokojnie noc przespała:tak:

a dlugo ci tak płakała?

No pieknie, pieknie...same zmiany widze u Was Kobitki! :-)
Farbowanie, przeprowadzki, diety...ho,ho...dzieje sie dzieje.
Kasia gdybys biegala gdzies w moich okolicach to zapraszam na kawke...;-)! Posiedzimy, pogadamy...obiecuje, ze bedzie bez cukru zeby nie rujnowac Twojej diety :tak:!!!A moze i tak sie stanie, ze mnie zmobilizujesz i bedziemy ganiac po okolicy razem:-):tak:!Przydalo by mi sie pare kilo wypocic...!Ja z moim zapalem to sie nadaje...:zawstydzona/y:. Rok temu kupilam skakanke z zamiarem schudniecia po ciazy...wisi do dzis na wieszaku. W sumie to schudlam szybko ale zawsze milo lzejszym byc... :-).

Pinka i jak pasemka? Sama je robisz-spryciula z Ciebie... Niunia spala dobrze?

Gosia - podzielem Twoje zdanie na temat domow tutaj...pamietam jak szukalismy tego w ktorym mieszkamy teraz !!!Te co ogladalismy byly KOSZMARNE sciany pomalowane na granatowo albo na bordowo...okropne grube zaslony, ciemno i duszno nie mowiac juz o zagraconych ogrodach o powierzchni przystanku autobusowego no i te ceny!!!!!:no:Na szczescie trafilismy na super domek ...Wam tez sie uda ,zobaczysz!
A jak nocka? Twoja Nastka to TOTALNE ODBICIE TATUSIA...nawet fryzurki maja podobne!:-)Bedzie miala laseczka powodzenie u chlopakow !;-)

Ja mialam dzis pobudke o 5.15!!! Michasia teraz spi wiec urzadza sobie teraz "mamusiowy czas" i poczytam troszke-uwielbiam to ale nigdy nie mam dostatecznie czasu!
Pozdrawiam Was i przepraszam, ze nie odpisuje wszystkim ale do przyszlego miesiaca by mi zeszlo tyle sie u Was dzieje...!Buziaki

Ostatnia edycja:
Hello

kurcze wczoraj przez te wymioty małej rozjasniacz za długo stał rozrobiony i troszke wyparował i włosy mam takie do du........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzis musze jeszcze raz cos wymyslic a moj chłop jak mnie rano zobaczyl to mówi O RETY:szok::szok::szok::szok::szok:
wiec same widzicie:sorry2: no ale coz dziecko wazniejsze:tak::tak::tak::tak:

Michaga- fajnie ze wpadałas:-)
Gosia-i jak nocka?
kasia- pewnie cwiczy od rana:tak::tak:
izke -widziałam na NK to juz nie kima:-D:-D
Martuchaa- znów macie gorąco?

ide zrobic se małą czarną ktos chce?

reklama
hej dziewczyny ja od rana sprzatanko i prasowanie...
Niko juz zaliczyl dwa spacerki, jeden z ciocia i z psem a drugi z babcia na zakupy, takze moge z czystym sumieniem polozyc go spac zaraz:-) u nas dzis niby 25 stopni ale juz slonce prazy:eek:

PINKA dawaj foty!! zobaczymy czy faktycznie jest az tak zle ze twoj facet mial taka reakcje:-p(no ale racje dziecko wazniejsze:tak:- i jak Wiki sie dzis czuje?)
a z tego co pamietam to ty fryzjerka jestes i mialas wracac do zawody na wyspach? wypalilo?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry