• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izka- dzieki ale efekt miał byc inny no coz dzis jeszcze spróbuje najwyzej wlosy mi wypadna i wtedy to bede miala ogrinalny kolor i fryzure hehhe:-D:-D:-D:-D

a jak z chodzeniem waszych smyków??

bo moja jak jest lawka to w zdłóz niej przejdzie trzymajac sie ale sama isc to sie jeszcze boi:tak::tak::tak:

reklama
czekam na mojego za godzinke z pracki wroci i mykamy na zakupy jak ja tego nie lubie:no::no::no::no::no: mala kima ja jez zupke gotuje a pozatym pogoda do duuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no wiesz;-);-);-):-D

moj tez wlasnie spi, ja kawkuje znowu:cool2: obiad juz zrobiony i po drzemce mykamy na plac zabaw...
a co tam znow deszczowo?:confused::eek:

noooooooooooooo chmurzysk pelno wiatr wieje bleeeeeeeeeee nie lubie tego kraju po wzglendem pogody:no::no::no::no: w tamtym roku to upaly byly juz w marcu bo pamietam jak w ciazy chodzilam to myslałam ze zdechne a teraz:dry::dry:

dlatego jestem w szoku ze teraz tak brzydko caly czas, Niko sie urodzil w styczniu i caly czas bylismy na dworze a w kwiecien maj czerwiec od rana do wieczora w parku na kocach tak goraco bylo:cool2: pozniej do Pl pojechalam na wakacje a wewrzesniu znow cieplo:dry:
ciekawe czy jeszcze jakies lato tam w ogole bedzie:sorry2:

chcialabym ale kto wie?? mam nadzieje ze jak chociaz do polski pojedziemy to sie troszku wygrzeje bo na opalanie to raczej czasu nie bedzie:no:jak sobie pomysle to az mi sie nie chce jechac ciągla gonitwa

Hej dziewczyny! po dlugiej przerwie postanowilam napisac bo ostatnio to tylko Was podczytywalam...:zawstydzona/y:
U nas dzisiaj pogoda piekna, wczoraj tez ladnie bylo:-)..Wiec jak maly sie wyspi to mykamy na spacerek..
Tak ostatnio czytalam ze szalejecie z tym sprzataniem to i ja sie dzisiaj w garsc wzielam i posprzatalam w calym domku...
eju juz za 5 dni jedziemy do PL.strasznie sie ciesze tylko az takie upaly to mi sie nie usmiechaja...:no:lubie cieplo ale bez przesady...
Izka swietne masz wlosy nie wiem co Ty chcesz tam zmieniac...
Martuchaa - to moze i mi obiadek zrobisz bo m i sie juz nie chce po tym sprzataniu ;-)
Pinka - kobieto, Ty chyba balaganu jeszcze na oczy nie widzialas...teraz zaluje ze posprzatalam bo jak bym fote strzelila to powiedzialabys ze masz blysk w domku:-)

reklama
Pinka wyobrazam sobie, tym bardziej ze tam chyba roczek jeszcze bedziecie robic to juz wogole zalatwiania full:szok:

lece podgrzac sosik dla Nika bo sie obudzil, udanych zakupow Pinka i milego dnia kobietki!!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry