• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Martuchaa - sliczna ta foteczka Twojego mezczyzny!!!!:-)Przystojniaczek maly:tak:
My w domku tez,bo pogoda beznadziejna,a w dodatku Nika juz 3ci raz w tym tygodniu wstala o 2 w nocy i zasnela po 4:zawstydzona/y:Cos sie oststnio tak Jej na zabawe w nocy zbiera....Nie dosc,ze nie je wogole obiadkow, to jeszcze takie numery wywija:zawstydzona/y:Musze chyba Jej przestawioc drzemke na 18ta nawet i wtedy zasnie o 22-23 i bedzie spala cale noce,bo jak zasypia o 20-21 to zawsze sie budzi:szok::wściekła/y:
Ohhh,balagan w domu jak nie wiem,M w pracy, a ja olewam system:-DPosprzatam jak mala zasnie.Zdaze pewnie generalnie przedpokoj i lazienke sprzatnac.Dzis jeszcze mi sie marzy szafki w kuchni posprzatac,ale zobacze jak to bedzie:cool:
MILEJ NIEDZIELI!!!!

reklama
kasia ja tez wzielam sie za male sprzatanko(teraz jak maly spi bo rano juz zaliczylismy spacerek) i czekam az sie obudi i zje i lecimy znow bo pogoda fajna - okolo25stopni i sloneczko:tak:
a co do twojej malej kurcze mi ciezko cos doradzic bo jak odstawilam Nikusia od cycka to spal normalnie po 12h od 20 do 8 rano tak wiec nigdy tak nie mielismy ale moze faktycznie ta twoja taktyka bedzie lepsza i wtedy ladnie pospi do rana:tak:
a ile ma drzemek w ciagu dnia?

hej babeczki
wczoraj nie zaglondałm juz bo cholopina zakazał:-( powiedział ze ja tylko te BB nic wiecej no wiec trzeba było sie chłopem zajac hehe

nie wiem czy wam sie kolorek spodoba ale ja lubie tak experymentowac na główce:tak:

Załączniki

• SL370481.jpg
    SL370481.jpg
    130,7 KB · Wyświetleń: 55
PINKA kolorek wyszedl super:tak: swietnie pasuje do twoich oczu! no i ja tez kocham eksperymentowac:-)wlasnie cos planuje w najlizszym czasie bo nie cierpie monotonii:cool2:

ja bym jeszcze chetnie na nich poeksperymentowała ale na koncu wysztkie mi wypadna hehe moze za tydzien;-)cosik dodam:-D:-D:-Da najlepiej to bym scieła tylko nie wiem na jak hmmm:confused:

Czesc kobitki!
Alez jestem zla,taka paskudna pogoda ze szok:wściekła/y:Leje jak z cebra!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Macie pomysly na zabawe calodniowa w domku w deszczyk?Znudzilo nam sie obserwowanie deszczu przez szybe:eek::zawstydzona/y:
Pinka - wloski super!Pasuje Ci kolorek,chyba zywotna kobitka jestes co?Bo kolor idealny naprawde czyli cos sie kryje pod takim z lekka diabelskim odcieniem:tak::-p:-DJa kocham czern na glowie,choc coraz wiecej dziewczyn,jak zauwazylam ostatnio, sie zaczyna tak farbowac...:cool:Ale mi jakos tak pasuje chyba bo czuje sie tak najlepiej:tak:
reszcie napisze pozniej bo M juz krzyczy:sorry2::dry::-D

witam sie i ja:tak::tak::tak:

Wlasnie uspypiam marude bo idzie kolejny kieł i szału mozna dostac na dodatek pogoda do duuuupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i w domu musimy siedziec dobrze ze jutro te hustawke przywioza co sie mała troszke wyszaleje:-D:-D:-D

kasia-no tak zawsze to co mam na głowie odzwierciedla moj charakterek pomijajac ostatni kolorek:eek:lubie sie bawic wlosami:tak:jeszcze mysle o scieciu ale narazie nie wiem jak musze cos wyszperac w necie moze znajde kilka fajnych fryzur:confused:

ok lece na kawusie a co tam u reszty:confused:

Witam wszystkich po weekendzie.
Ale pogoda-do bani.U nas cały weekend padało.Dziś tak samo leje a ja musze isć do przedszkola.Dobeze ze chociaż kolin ma zajecie w taką pogodę.

Pinka jedne i drugie włoski wyszły super.
Co do wyjazdu do Pl to moze nie bedzie tak źle u T.
A ty już tak nie szalej z tymi włoskami,lepiej bys mi coś zrobiła z włosami.;-)

Tygrysek dzieki ale wiesz te zdjecie to było robione 10 minut po fryzjerze.bez prostownicy to tragedia.

Mamuska witaj i pisz.Jak tam wypoczełaś.

Katarzynka widze wytrwale biegasz.o widze ze teraz u was pobudka o 2.Moze w dzien za długo spi mała?
katarzynka ja kiedyś nosiłam też czarne albo ciemny czekoladowy.ale teraz jakoś mnie na jasne bierzeTobie bardzo ładnie w czarnych.

Martucha widze że wy dalej korzystacie z lata.Zostaw troche dla nas jak przyjedizemy w sierpniu.:-)
A ta fotka małego jest super.Wyglada jak mały model.

ok lece wpadne później pa

reklama
Pinka właśnie bo zapomniałam pytałaś jak u nas z chodzeniem .No właśnie... natan jak sam przy czyms to przejdzie wzdłuż.A jak ja chcem go złapać podpaszki lub za raczki to odrazu siada na dupe i ucieka.Nawet trzech kroczkow nie zrobi.a gdzie tu sam.daleko jeszcze...On woli raczkowac bo wtedy jak rakieta mig i go nie ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry