• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Mi sie podoba druga i trzecia,ale mialam taka grzywe kiedys i z doswiadczenia wiem,ze straaaaaaaaaaaasznie denerwowala i caly czas delikatnie ja przesowalam na bok i juz calosc nie wygladala tak bajecznie:dry::eek:Ale u mnie to tez kwestia okularow,Ty ich nie nosisz wiec nic Ci nie bedzie zawadzac,tylko widocznosc mniejsza:-Da z takim malym szatankiem to chyba z jednym okiem to nie dasz rady:-p:-D:-D:-D
a tak powaznie:druga sliczniutka,a trzecia super ale cvhyba najwiecej ukladania wymaga:confused:

to pierwsze zdjecie superoski heeh

wózio ekstra:tak::tak: to napisz do tatusia niech aparat kupi;-);-)maly zadowolony z prezentow??/pewnie bardziej by był jak by tate zobaczył prawda?

Mi sie podoba druga i trzecia,ale mialam taka grzywe kiedys i z doswiadczenia wiem,ze straaaaaaaaaaaasznie denerwowala i caly czas delikatnie ja przesowalam na bok i juz calosc nie wygladala tak bajecznie:dry::eek:Ale u mnie to tez kwestia okularow,Ty ich nie nosisz wiec nic Ci nie bedzie zawadzac,tylko widocznosc mniejsza:-Da z takim malym szatankiem to chyba z jednym okiem to nie dasz rady:-p:-D:-D:-D
a tak powaznie:druga sliczniutka,a trzecia super ale cvhyba najwiecej ukladania wymaga:confused:

hehe dobre to z tym jednym okiem hihi no fakt ja raczej musze miec oczy na około głowy:-D:-D:-D:-D

mi sie najbardziej podoba pierwsza i trzecia, druga to jakos nie moj typ;-)

pewnie ze bardziej by sie z taty cieszyl ale on maly materialisty i za samochody to dusze diablu sprzeda haha:-)

Hej dziewczyny ja po sąsiedzku przyszłam o porade prosić.
Moja znajoma wyjechała do Uk jakiś czas temu i nie za dobrze im się wiedzie.
Jej M dopiero jakąś prace znalazł i wysłała mi wczoraj sms-a a ja niewiem o co chodzi.
Cytuje
"Czy wiesz jak przyspieszyć otrzymanie Houm ofisu ( mniemam,że chodzi o jakiś House Office?) musimy go szybko mieć bo nie możemy zgłosić bezdomności ( :szok:) "

Jestem przerażona tym co napisała,ale ja nieznam sie kompletnie na przepisach w UK.
Poradzicie coś ??

mala_gorzatka wspolczuje!! przespij sie w dzien bo do wieczora nie wyrobisz;-)

anineczka a nie chodzi jej o home office? kurcze my zalatwialismy to dawno(przy pierwszej pracy) i z tego co pamietam to raczej sie tego nie przyspieszy, jak juz wysla podania to po tygodniu chyba odsylaja juz paszporty a pozniej po okolo3tyg dostaje sie papier.ale nie jestem pewna czy napewno o to jej chodzi:confused:

reklama
Martucha chyba o to.
Zresztą napisała to tak,że trzeba się domyślać :dry::sorry2:
Przeraziło mnie to co napisała o bezdomności :szok:
Czy jak tego nie dostaną to są bezdomni?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry