Witam kobietki,nachwilke przyszlam zobaczyc co tam na naszym forum sie dzieje ;D jak dobrze,ze juz wikend i odpoczynek,dzis aby poprawic sobie humor,kupilam dla malej sliczna bluze i stroj kapielowy,niezla przecena wiec nie moglam sie powstrzymac.
Anya,szkoda,ze nie zaszczycisz nas swoja obecnoscia,babcia mowiwsz chce zobaczyc wnuczka,widomo takie slicznosci czlowiek by chcial jak najczesciej widziec ;D A co do ksywy to sie usmialam,tak kosmicznie zabrzmiala ;D Co do @ to jest masakar,ja zapomnial o tym i na sama mysl juz mam dosc,rowniez jestm bradzo darzliwa,wszytko mnie denerwuje,brrrrr............No ale musimy jakos wytrzymac,wspolczuje tylko osoba nas otzcajacym,ciezko pewnie wytrzymac!!!!!!!!!!
Izusia wyjelas mi slowa z ust,czasmi mam doslonie takie uczucie jak wstaje,sczerze mowic niewiem dla czego,moze miesnie sie inaczej napinaja????Ale nieprzyjemne uczucie.W parcy nie jest tak zle,pracuje z jedna rodzinaka na pol etatu wiec trzy dni troche sa meczace,a reszta jakos leci,maluchy sa grzeczne i kochane,ale wiadomo duzo sie naschylam,czeste siadanie ,wstawiane meczy.Starm sie naprawde oszczedzac jak moge,daje sobie czas do 6 marca i raczej juz skoncze pracowac.Nie moge sie doczekac
Malvina fajowo,ze mala dobrze sie rozwija,rosnie i duzo je,z czasem na pewno wydluzy sie jej okres przerw medzy posilkami i w nocy bedzie dluzej spala co oznacza ,ze ty rowniez.A jak ogolne po porodzie sie czujesz,doszlas juz do siebie,nic nie boli???
Kate1978 witamy na naszym forum

Zycze powodzenia w stranich o maluszka,abyc zobaczyla upragnione II kreski ;D
Leedsana a jak twoj synek???Jak z parca,czy juz parcujesz,szukasz,czy jak na razie nie???Jak sie czujesz w miescie,masz wiecej juz znajomych,z kim pogadac,wyjsc na kawe itp???
Beta ty i Tomcio mam nadziej,ze pojawicie sie na spotkania, licze na to moja droga ;D
Iwonek ty rowniez bedziesz parwda???
A gdzie reszta lasek zniknela:
MARTUSKA(CO Z TOBA I KRUSZYNKA?),
Fioolka81,Magda71,Maggusia(co u ciebie,jak tam sparwy z parca sie ulozyly,wywalczylas cos?)
Majeczka,Sylwiaza,Aniabania??????????????????????????????????????????
Ja uciekam spac
papatki