• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Moj maly zasypia zazwyczaj kolo 20:30, ale dzis pojdzie kolo 21, wlasnie leje wode do wanny....

A ja na lody jakos nie mam ochoty , chociaz mam pare snicersow w zamrazalce. Herbatke sobie pije....:tak::-)

reklama
no to ładnie wy sie obżeracie no:tak::tak::tak: potem supska rosną heheh:-D:-D:-D:-D

a tak na marginesie to przytyc bym chciała ale nic nie skutkuje taka natura;-)

Alex-21;00 to jeszcze nie tak zle ja myslałam ze tak o 23-ciej chodzi moja mała tez góra 21: zawsze juz spi ale dzis cos zmeczona była zakupami chyba i padła:-)
Gusia- i jak tam przygotowania do roczek pełną para? bo to juz tuz tuz

TYGRYSEK wysokich lotow i milego pobytu w PL.:-)
PINKA nie powiedzialam ze sie ciesze:hmm:na bol jak masz ibuprom max to wez dwie,mnie zawsze pomaga:tak:za dwie godz powtorz.
moje malenstwo tez juz spi ale podejzewam ze nocka znowu z glowy:confused:we wtorek pielegniarka ma przyjsc moze cos doradza:unsure:zobaczymy

Alex- widze ze masz taki wozio jak ja tylko ty masz niebieski a ja czerwony:-D:-D:-D
Gusia a to czekamy na focie i relajce z roczku;-)
Kwiateczek -a co dolega twojemu maluszkowi:confused:

ok lasecje ja tez mykam na jakis filmik dobranoc:tak:

Nie wiem,nie spi dobrze,budzi sie czesto,placze.Dzis nad ranem zaczal plakac ze nie moglam go uspokoic,musialam go obudzic:-(wierci sie bardzo.biore go ostatnio do siebie bo musialabym spc przy lozeczku na stojac:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry