• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Malvinko- a sprobuj moze przez tydzien nie jesc zadnych produktow mlecznych (mleko krowie i przetwory) i zobacz jak Maja zareaguje. Tomkowi to pomoglo, okazuje sie, ze niektore niemowlaczki (tak do ok. 3 miesiaca) nie trawia bialka krowiego. Tak mi powiedziano w Polsce. A infakol w naszym przypadku zupelnie nie pomagal!

Powodzienia i wykorzystuj kochana mame :angel: ile sie da!!!!

reklama
oJ BIEDNE BOBASKI TAK SIE MUSZA MECZYC Z BOLAMI BRZUSZKA ::)Pewnie nie zawsze lekrstwa i domowe sposobu pomagaja???Oby szybciej podrosly i te bole powinny ustapic.
Anya tak jak pisalysmy maly juz wybral,ktore mu smakuje mleczko,najwazniejsze,ze pije i po nim rosnie ;D
Tamarunia zycze milych zajupow,my dopiero wozek kupimy w kwietniu,a twoj wozek ma Changing Bags???Ja ostanio wyczailam fajna torbe:
http://www.caboodlebags.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=4
Malvina chetnie wybiore sie z toba na spacer :) juz niedlugo...... ;)
Beta oj biedny Tomcio,tak sie meczy czasmi co,ale chyba nie codziennie ma kolki???Chodzisz z nim moze na basen,albo do innych klubow dal bobasow???

ide zjesc sniadanie bo niedawno wstalam :D
pozdrowionka ;)

Malvino bardzo Ci dziekuje, wybieramy sie tam jutro:) a do mamams and papas do brent cross raczej, ale to az pooootem. Maxin, nasz wozek nie ma w zestawie, trzeba dokupic, wlasnie nie wiem czy sie zdecydujemy, czy nie, tak samo jak nie wiem czy kupowac na carry cot ten oslaniacz od deszczu czy sobie darowac i kupic tylko do spacerowki???a torba fajna, pojemna chyba co?wlasnie z tego paretnting club mamy ta torbe huggies, gdzie jest tez changing matt taka "wyjsciowa"i sama nie wiem czy z niej korzystac czy nie, w sumie mi to jest obojetne, zobaczymy co tatus Fazili powie :D jutro jak bedzie chcial to kupimy, jak nie to nie:)

Malvina- mam nadzieje, ze Twojej kochanej Majeczce mina kolki i bedziesz mogla dzieki temu bardziej sie wysypiac. Poza tym pozniej z pewnoscia bedzie wydluzac sobie ten sen. Na szczescie (odpukac w niemalowane... odpukalam w twarz :-) HIHI) Joshowi nic nie dokucza i na brak snu nie mozemy narzekac oboje.

Beta- jestem pewna ze Tomus jest najkochanszy nawet jesli bywa marudny i budzi sie przez kolki. To jest wlasnie ta piekna, najprawdziwsza najwieksza milosc- matki do dziecka, zupelnie bezinteresowna. I chocby nasze dzieci byly najwiekszymi diabelkami to beda najbardziej kochane na swiecie!!!

Tamarunia- co do snu przerywanego to oczywiscie kwestia przyzwyczajenia. Potrzebuje sie na to czasu i wprawy, a pozniej juz sie wysypiasz nawet gdy sie nie wysypiasz :-) Ja np. moglabym duzo spac, bo Josh daje mi na to wielkie szanse, ale jakos z nich nie korzystam, a w nocy spie bardzo czujnie, bo on nigdy nie placze, gdy jest glodny. Zawsze pcha sobie raczki do buzki i moj sen nie nalezy do tych mocnych, bo nasluchuje czy juz je swoje raczki.

Zegnam Was, bo ide kibicowac Adamowi Malyszowi :-)

Alez tu cicho sie zrobilo!!!!
Wracamy wlasnie z zakupu wozka, tzn zamowilismy juz i wplacilismy zaliczke:):):):)za dwa tyg odbior, fajnie!!ciesze ise bardzo:)

Dzien dobry!Cos cicho i spokojnie sie tutaj ostatnio zrobilo!Jak sie macie dziewczyny, jaka u was pogoda?U nas juz kolejny dzien swieci slonce wiec humor mi dopisuje!Mam nadzieje ze u was tez wszystko w jak najlepszym porzadku!
Milego dnia!

Witajcie dziewczynki! ;D

Jak sie ciesze, ze odkrylam ten watek!!!! Mieszkamy w Stevenage (okolice Londynu) Jestem w 8tc, mam wiele pytan o lekarzy no i wogole. Szczerze mowiac troche sie rozczarowalam, ze tutaj trzeba widziec sie najpierw z lek. ogolnym, bo myslalam, ze to tak jak w Polsce, no ale poki co mam termin na 23.02 wiec po tej wizycie opowiem co i jak. Fajnie, ze jestescie!!!

Witaj Gwiazdeczka!Fajnie ze dolaczylas do nas.Ja tez mialam na poczatku mnostwo pytan i tez bylam troche rozczarowana sluzba zdrowia tutaj.Nio ale coz, co kraj to obyczaj.Jak masz jakies watpliwosci to pytaj, tutaj zawsze ci pomozemy!
Pozdrawiam

czesc dziewczynki! jak minal wasz weekend? u nas OK, chcociaz pogoda dala sie we znaki, zimno jak diabli bylo i nie oglismy isc na dlugi spacerek... :(
witam Gwiazdeczke, czesc Izusia! Gwiazdeczko gratuluje zafasolenia i zycze duzo zdrowia i energii w ciazy!
Beta  -- dzieki za rady! z tymi produktami mlecznymi to masz na mysli skaze bialkowa?? mojej siostry synek to mial i ona calkiem musiala zrezygnowac z karmienia piersia. ale on przy tym mial taki rumien na twarzy, to bylo oznaka tej skazy a Maja ma ladna buzke, wiec mysle ze nie ma tej skazy. ja generalnie jem malo nabialu- tyle co w masle, raz na jakis czas plaster sera i jogurt. moja dieta jest w ogole bardzo uboga, bo przez te wzdecia malej to jem tylko wybrane produkty, zrezygnowalalm nawet ze swiezych owocow!

reklama
Witaj Malvina!-mam nadzieje ze corcia ma sie lepiej, pewnie rosnie szybko?
Moj weekend byl calkiem fajny,jakos wyjatkowo duzo gosci.No i u nas w Leigh pogoda jest calkiem fajna, niezbyt cieplo ale piekne slonce i niebieskie niebo juz ktorys dzien z kolei wiec humory nam dopisuja.
Wlasnie probuje wstawic fotke, mam nadzieje ze mi sie uda i pokaze wam moj brzucholek!
img33242kq.jpg[img]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry