• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

I wiedzialam ze cos pomieszalam, no nic jeszcze raz sprobuje:
img33241ia.jpg

reklama
Czesc kobietki!!!

Faktycznie jakos tu cicho.Ale to pewnie przez to, ze w weekend mezowie w domach i nie ma czasu na pisanie :) a poza tym pogoda sprawia, ze odechciewa sie wszystkiego :(
Witaj Gwiazdeczko.Gratuluje fasolki i zycze duzo zdrowka dla ciebie i dzidzi!!!
Malvinko moja corcia wprawdzie nie miala kolek ale moze Beta ma racje.Czasem nietolerancja bialka krowiego moze objawiac sie nie tylko wysypka ale rowniez kolkami.Sprobuj nie jesc nic z nabialow.Ewentualnie pij kozie mleko w zastepstwie krowiego.I obseruwj mala.Mam nadzieje ze jej przejdzie.Biedactow pewnie sie meczy z tymi kolkami...Ucaluj ja od "forumowej ciotki" ;)
Kochane myslalam, ze wiecej napisze ale wlasnie sie moja panna obudzila wiec zmykam.Pozdrawiam Was wszystkie.Buziaczki.

ps.posadzilam Julcie na nocniczku a sama wkleje jeszcze najswiezsze fotki ;)

;D
p21601687vj.jpg

...moja mala STOKROTKA :)
p21701712hd.jpg

a tu z mamusia ;)
p21701732id.jpg

Ivonek slicznie wygladacie !!!!!!!!!!

witam Cie Gwiazdeczko!!.. ale tak z ciekawosci.. fasolka juz nie jest chyba taka mala, co?? chyba chcialas napisac 38t.... skoro termin na luty????? :)

witam tez reszte Dziwczynek...

Malvinko.. tak jak Beta i Ivonka proponuje wykluczyc z diety mleko.. calkowicie.. nie tylko ze wzgledu na kolki, ale takze zwiekszenia prawdopodobienstwa na wystapipenia skazy bialkowej..
a u nas pop staremu... Mlody rosnie, biega, gada... oglada TV [[szczegolnie uwielbia "rogate ranczo" bo tam jest muuuuuuuu ::)] :):):) ::) i tu jest troche dziwny bo zazwyczaj 1,5 roczne dzieci nie potrafia sie zbyt dlugo ::) skupic na jednej rzezcz ::), a on jest w stanie caly film przesiedziec przed telewizorem, nie zmieniajac pozycji :):):)

no dobra spadam bo mlody sie obudzil...

Gwiazdeczka- witam cie serdecznie, gratuluje fasolki i zycze oczywiscie, aby ciaza przebiegala 'gladko' ;-)

Leedsana- Gwiazdeczka sie nie pomylila, jak widac po suwaczku zreszta. A z tym lutym to chodzilo jej, ze ma termin do lekarza, a nie termin porodu. Przynajmniej ja tak to rozumiem :-)

Ivonek- ja juz nie raz chwalilam Twoja corunie, ale ona naprawde jest naturalna pieknoscia. I te duze przebiegle oczy... :-) Ja wlasnie dzis obcinalam Joshowi paznokietki, ale widze, ze Julcia sobie sama swietnie radzi, przynajmniej z paznokciami u nog HIHI :-)

Udalismy sie dzis do lekarza na szczepionke i obudzilam malego, ubralam, tyle czasu zeszlo zanim sie wyszykowalam i wszystko na darmo, bo moj lekarz rodzinny jest chory, a ze zmienilam numer telefonu to niestety nie udalo sie nikomu ze mna skontaktowac, wiec dostalismy termin na piatek. Mam nadzieje, ze Josh bedzie dzielnym chlopakiem :-)

czesc kobietki :)

moj ostatni tydzien w pracy, huraaaaaa.....nie moge sie doczekac soboty, pospania i w ogole. noce mam juz w polowie zarwane przez te moje dlonie. kurcze, nawet nie wiecie jak bola :( no i rano jak daloby sie pospac to trzeba wstawac do pracy :/ ale juz nei dlugo, 4 dni :)

gwiazdeczka, witaj i gratulacje z zafasolkowania. niech sie dzidzia zdrowo rozwija :)

ivonek, super fotki, fajowo razem wygladacie :) no i julcia cudna, pozazdroscic :)

wracam do pracy.
milego dzionka i do przeczytanka

Gwiazdeczko!witaj na forum!ten watek jest naprawde swietny bo mozna sie podpytac o sprawy, ktore serio sa wazne a przeciez zyjemy nie w rodzinnym kraju, wiec nie jest tak wszystko jasne jak bysmy chcialy nie raz. tu juz duzo stron jest , ciekawe czy zdolalas choc troszke poczytac o doswiadczeniach ze sluzba zdrowia, zalatwianiem roznych spraw, i tak w ogole. pamietam ze jak ja znalazlam ten watek, to sporo przesiedzilam zeby wszystko przeczytac, a wcale tego tak duzo nie bylo bo dolaczylam bardzo wczesnienawet:)
Tez mi sie zdjae ze przez weekend jestesmy bardziej mezusiami i rodzinka zajete:)
dzis straszna pogoda dla mnie, boli mi caly dzien glowa, chociaz teraz cos patrze ze mi przechodzi, bo sie 2godziny przespalam:)
dzis wieczorem zaczynam(y)szkole rodzenia, nie wiem czy razem bo moj maz jeszcze w pracy i nie wiem czy zdarzy, a jak nawet to bedzie juz zmeczony, od 6.00pracuje, najwyzej bede mu opowidala:) jakby co:)
Ara strasznie sie ciesze , ze juz 4dni tylko zostaly!!!!wypoczniesz soebie moze w domku i bedziesz czzula sie lepiej, a z tym spankiem to tez slyszlam same zle rzeczy. A od kiedy tak sie zaczelo u ciebie?ja na razie mam tylko problem z ciazacym brzuchem, a przez to troche kregoslup tak boli ale na razie nie jest dzieki Bogu tak zle!
Och Ivionek a mala jest przesliczna, macie wielki skarb!!!!

CZesc Gwiazdeczka - widac po ilosci wiadomosci, ze zadomowiona jestes na babyboom!!!

Malwinko - to prawda ze kazde dziecko reaguje na rozne produkty inaczej. Ale opisze ci jak bylo w naszym przypadku. Otoz na poczatku byly same koleczki - i tez zaczelam eliminowac wszystko ze swojej diety - i jadlam jak francuski piesek i nie bardzo pomagalo - dopiero po calkowitym odstawieniu przetworow mlecznych (sprawdzam nawet na opakowaniach czy nie ma jakichs "krowich" dodatkow - i przeszlo. Po 4 miesiacach probowalam znowu wprowadzic nabial do diety - ale okazalo sie ze maly zareagowal tym razem wysypka. Wiec znowu zero mleka

Ciekawa jestem po jakim czasie alergia ustapila u synka siostry????? I czy wogole znika? Naprawde tesknie za twarozkiem.

Ivonek- piekne dziewczyny!!! - tato napewno dumny jak paw!!! ;D

Ara fajnie, ze wytrwalas tak dlugo w pracy! teraz mozesz leniuchowac. A moze udalo by nam sie spotkac gdzies na Hanslow? ;D

Pozdrawiam reszte naszej paczki : Tamarunia, Izusia, Maxin, Leedsana, Lwica, Anya trzymajcie sie cieplo :)

Czesc dziewczyny:)
Mam na imie Magda i od dluzszego juz czasu mieszkam w Londynie.
To forum  polecila mi Lwica :)
Od pewnego okresu zagladalam tutaj, ale nigdy nie mialam na tyle czasu aby cokolwiek napisac...
Mam 8 miesieczna  coreczke Olivcie, ktora pochlania mi kazda wolna chwilke.
Bardzo ciekawe poruszacie tu tematy i mam nadzieje, ze rowniez znajde czas aby z wami porozmawiac. 
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)

reklama
Magdak25-witaj na tym forum.Fajne ze cagle tos nowy tu dalacza.Slczna ta twoja cora mam nadzieje ze jest zdrowuta fajne rosne.
A wogole dziewczyny czy wy chodziciie lub chodzilyscie do szkoly rodzenia?Czy jakos specjalnie sie ona tu nazywa?
Tamarunia-daj znac jak bylo w tej szkole i jak to zalatwic!
Dobrej nocki dla was i waszych maluszkow!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry