Gwiazdeczko!witaj na forum!ten watek jest naprawde swietny bo mozna sie podpytac o sprawy, ktore serio sa wazne a przeciez zyjemy nie w rodzinnym kraju, wiec nie jest tak wszystko jasne jak bysmy chcialy nie raz. tu juz duzo stron jest , ciekawe czy zdolalas choc troszke poczytac o doswiadczeniach ze sluzba zdrowia, zalatwianiem roznych spraw, i tak w ogole. pamietam ze jak ja znalazlam ten watek, to sporo przesiedzilam zeby wszystko przeczytac, a wcale tego tak duzo nie bylo bo dolaczylam bardzo wczesnienawet

Tez mi sie zdjae ze przez weekend jestesmy bardziej mezusiami i rodzinka zajete

dzis straszna pogoda dla mnie, boli mi caly dzien glowa, chociaz teraz cos patrze ze mi przechodzi, bo sie 2godziny przespalam

dzis wieczorem zaczynam(y)szkole rodzenia, nie wiem czy razem bo moj maz jeszcze w pracy i nie wiem czy zdarzy, a jak nawet to bedzie juz zmeczony, od 6.00pracuje, najwyzej bede mu opowidala

jakby co

Ara strasznie sie ciesze , ze juz 4dni tylko zostaly!!!!wypoczniesz soebie moze w domku i bedziesz czzula sie lepiej, a z tym spankiem to tez slyszlam same zle rzeczy. A od kiedy tak sie zaczelo u ciebie?ja na razie mam tylko problem z ciazacym brzuchem, a przez to troche kregoslup tak boli ale na razie nie jest dzieki Bogu tak zle!
Och Ivionek a mala jest przesliczna, macie wielki skarb!!!!