izka0401
MAMA DWÓCH ŁOBUZIAKÓW
Witam piątkowo,nareszcie weekend.
Paula przesyłam troche sił ode mnnie i życze siły i wytrwałosci.Wspołczuje Ci bo ty ciągle sama jak piszesz,a do konca ciazy tez jeszcze troche ci zostalo.Dla mnie to najgorsze były 2 ostatnie miechy bo chodzilam przez całe lato i to tak w dwoch ciążach.Goraczka ja jak słonica cieżka i czekałam tylko kiedy nadejdzie ten dzien.
Kwiateczek no bez kasy swojej to troche ciezko,my mamy wspolne konto i kase,wiec ja nie mam takiego problemu.Tez chcialam isc na poczatku do pracy,ale co bym zrobila z tym moim szkrabem,a na pomoc babc nie moge liczyc bo zadna mi tu nie przyedzie na stale.A opiekunka tez kosztuje,podejrzewam ze to co bym zarobila to bym zaraz musiala oddac opiekunce.
Pinka wspolczuje ale ta Wiki uparta,powiadasz ze 2 noce tylko
NA szczescie moj ostatnio ma melodie do spania.Jak zasnie po 21 to spi do 9.
Tajchi nic sie nie martw moze akurat twoj zacznie szybko przesypiac.Nati mial chyba 2 mies jak zaczał spac od 23 do 7-8 rano.Ale potem tak około 6 mies zaczeły sie problemy jak zaczeły sie pojawiac zabki.
Co do wychodzenia na dwór to ja tez jak Kolin był malutki jeszcze w Pl to latalismy z nim codziennie na spacery,a tu w UK to norma.
Paula przesyłam troche sił ode mnnie i życze siły i wytrwałosci.Wspołczuje Ci bo ty ciągle sama jak piszesz,a do konca ciazy tez jeszcze troche ci zostalo.Dla mnie to najgorsze były 2 ostatnie miechy bo chodzilam przez całe lato i to tak w dwoch ciążach.Goraczka ja jak słonica cieżka i czekałam tylko kiedy nadejdzie ten dzien.
Kwiateczek no bez kasy swojej to troche ciezko,my mamy wspolne konto i kase,wiec ja nie mam takiego problemu.Tez chcialam isc na poczatku do pracy,ale co bym zrobila z tym moim szkrabem,a na pomoc babc nie moge liczyc bo zadna mi tu nie przyedzie na stale.A opiekunka tez kosztuje,podejrzewam ze to co bym zarobila to bym zaraz musiala oddac opiekunce.
Pinka wspolczuje ale ta Wiki uparta,powiadasz ze 2 noce tylko

NA szczescie moj ostatnio ma melodie do spania.Jak zasnie po 21 to spi do 9.Tajchi nic sie nie martw moze akurat twoj zacznie szybko przesypiac.Nati mial chyba 2 mies jak zaczał spac od 23 do 7-8 rano.Ale potem tak około 6 mies zaczeły sie problemy jak zaczeły sie pojawiac zabki.
Co do wychodzenia na dwór to ja tez jak Kolin był malutki jeszcze w Pl to latalismy z nim codziennie na spacery,a tu w UK to norma.
dostałam masc po niej wydaje mi sie ze jest bardziej czerwona a nie wysycha wiec siedze na kompie i szukam, wiekszosc to alergia na mleko moj uwielbia ser i potrafi go wchłaniac i ostatnio kupiłam mu te patyczki i jadł je przez kilka dni i potem wyszła wysypka. Czy znacie jakies domowe sposoby na złagodzenie tej wysypki:-)
sprzeatania mialam co nie miara.
Nika miala radoche bo szla sama i trzymala reklamowke z moim pudrem z Boots'a

on od 8 mies nie przespal calej nocy
mi Nika zaczela przesypiac calutka noc praktycznie z dnia na dzien,po prostu ktoregos pieknego dnia obudzila sie o 10
bite 2h mialam odpieta kurtke bo sie pocilam strasznie!