mala-gorzatka28
Fanka BB :)
syla333- z checia ci skrobne przepis..mam dwa
ale poki co ksiazki kucharskie mam w ktoryms worku lub kartonie....tylko ktorym ...? jak sie uwolnie troszke to napewno ci napisze.... jakby co to mi przypomnij
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mala slicznie spala od 14 do 16 a potem do 18 a o szustej jazda i do 22 non stop na rekach tylko oczka co chwile otwierala sprawdzic czy lezy u mnie na brzuchu czy juz w luzeczku lobuz maly a mamie malo szfy nie popekaly ale jest coraz lepiej widze jak ta bestyjka zmienia sie z dnia na dziem:-)kupilismy wiekszego smoka do butelki i troszeczke sie mala uspokoila zaczyna wiecej na raz jesc a i od urodzenia przybrala na wadze 15dkg !! pozdrawiam wszystkie Mamysie
super,ze taka grzeczniutka mala jest a co do noszenia to ciesz sie kazda chwila jak chce byc tak bliziutko mamki bo kiedys Ci sie bedzie wyrywac bo juz 'duzia' jest
jak moja teraz

i ledwo dalo rade wozkiiem wjechac do przedpokoju,a nawet zaryzykowalabym,ze nie dalo rady bo M musial ostro nim wyginac,zeby sie zmiescil a mamy malutka laske Mclarena!
wiec nie wiem jak bym tam wjechala normalnym wozkiem z buda jak one szersze sa przeciez

kuchnie chcialabym wieksza niz mam, czyli ok 2.5x1.5...Moze z dwa razy taka,nawet nie,by byla jednak bardziej potrzebna
.4 marca przyjezdza tesciowa ze szwagierka i nie chce zeby sie załapaly na taki bałagan.;-)

moim zdaniem to normalne i malenstwo powinno byc przy mamie jak najczesciej na poczatku a o przyzwyczajenie to chyba za wczesnie na to jeszcze;-)Katarzyna _s ja to rozumiem ale przez caly dzien jest to meczace !! choc godzina przerwy!!gucia - malutka dopiero co opuscila bezpieczny i cieplutki brzuszek mamusi i caly czas yla tam kolysana i bylo Jej super;-)a terz wszystko nowe,wszedzie jasno i dziwne dzwieki i wiadomo,ze chce byc z Toba zeby znow poczuc sie bezpieczniemoim zdaniem to normalne i malenstwo powinno byc przy mamie jak najczesciej na poczatku a o przyzwyczajenie to chyba za wczesnie na to jeszcze;-)
gucia ja moją Oliwcię nosiłam prawie non stop przez 3 miesiące! taką miała potrzebę, a to jest moje pierwsze dziecko, więc mogłam jej poświęcić ten czas i nie żałuję, teraz do mnie przychodzi i to ona mnie przytula, mówię Ci kochana, serducho tak się raduje. też mieliśmy podobny problem, jak się ją kładło do łóżeczka to się od razu budziła. to się zmieni, zobaczysz. po prostu któregoś dnia położysz ją do łóżeczka i malutka będzie chciała w nim spać ;-)