reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mala gorzatka- wszystkiego naj naj lepszego... duzo radosci, szczescia i milosci w zyciu... abys zawsze byla szczesliwa i zadowolona... ogromny buziak...

reklama
Malgorztka, wszystkeigo najlepszego kochna w dniu urodzin, zdrowa, szczescia i radosci z Nastki ;-)

Malgorzatko wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:tak::tak:zdrowka oraz spelnienia najskrytszych marzen:-):-):-)milego wieczorku kochana;-);-);-);-);-);-);-)

A ile to juz wiosen jesli moza wiedziec??:sorry2:

A my dzis bylismy na spacerku w parku,karmilismy kaczuszki:tak:tatus zrobil az 3 zdjecia z czego dwa:no::no::no:boshhh jak zwykle na predko:wściekła/y::dry:
Jutro wyciagne go nad morze:tak:porobimy zdjecia,oby bylo takie sloneczko jak dzis:-):-):-)
Ara nie pomoge ci,nie mam pojecia ale nie wiem czemu sudocrem mialby zaszkodzic???:confused::confused::confused::confused:
Milego wieczorku kochane,ja wlsnie sacze piwko:-p:-p:-);-)

czesc dziewczyny. ale piekny dzien byl dzisiaj. oby tak dalej no i oby sie ta pogoda chociaz troche utrzymala, az sie chce zyc czlowiekowi <lol>
wiecie, nie sadze zeby sudokrem mial cos wspolnego ze zrosnietymi sciankami pochwy, z tym sie niestety rodzi, a trzeba na niego uwazac bo pewnie moze powlazic nie tam gdzie trzeba i narobic troche klopotow.

malgorzatko, wszystkiego naj naj, spelnienia najskrytszych no i w ogole czego sobei zapragniesz :D

kwiateczek, podlaczam sie z winkiem :)

Hey dziewczyny :) Ja z takim zapytankiem, czy byla u Was w domku pielegniarka ? Ja czekam wlasnie na pierwsza wizyte i zasatnawiam sie po co chce przyjsc do domku jak juz kilka tygodni czekam na pierwsze usg. Czy mozecie mi tez napisac jak wyglada usg tutaj ? Slyszalam,ze daja skierowanie i jedzie sie do szpitala.. :biggrin2: Jak cos wiecie to napiszcie ;-)

hejka
A my dzis od rana w Hyde Parku,mala wyruszyla sama na nozkach do metra i siedziala dzielnie na siedzonku i podziwiala wszystko i przeszlismy caaaaaaaaaaaaaalutki Hyde Park dookola,a Nika SAMIUTENKA szla caly czas:tak:Och,jacy bylismy dumni,ze taka duza juz i dzielna i bardzo grzeczna byla i sie sluchala i jakos Nas na sentymenty wzielo dzis i nie moglismy sie z M napatrzec,ze taka juz samodzielna jest:tak::sorry2:
Weszlismy tez przy okazji do Mothercare i kupilam ogrodniczki cizowe i rozmiar 8L byl idealny!!!!!!!!!!!Przymierzalam 10 ale luzne na brzuszku byly strasznie i az sie ta boczna gumka ciazowa nie rozszerzala wogole:baffled:wiec wzielam 8ki:tak:HURA:-)jeszcze fajna spodniczko-ogrodniczka tez byla,ale jakos grubo sie czulam,tzn nogi oczywiscie mam na mysli;-)a poza tym chooooolernie drogo by to wyszlo,bo ogrodniczki 35£ i spodnica 30£,wiec narazie wzielam spodnie tylko choc M oczywiscie mnie na spodniczke namawial,bo krotka byla:-D ....
A i wklejam dwie foteczki przy okazji z Naszego wypadziku:-)
Malagorzatko -
urodziny10.gif
STO LAT STO LAT NIECHAJ ZYJE NAM!!!!

ara -ja tez nie pomoge,ale trzymam kciuki zeby bylo ok,zeby sie malutka stresowac nie musiala:tak:
princi - pierwsze slysze,zeby pielegniarka przychodzila do domu na poczatku ciazy.... :no:a usg to faktycznie idziesz do GP,mowisz ze jestes w ciazy i daja Ci skierowanko na usg w 12tym tygodniu...tam lekarz(czyt.facet od usg a nie ginekolog;-)) robi Ci usg i czekasz na rozmowe na temat dzidzi i ciazy i tysiace pytan Ci zadaja i pobieraja miliard litrow krwi i generalnie nie jest zle;-):-)

och,dziewczyny - ale apetytu z tymi piwkami,winkami robnicie.............:sorry2:

Załączniki

• IMG_0486.jpg
    IMG_0486.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 52
  • rodzinka.jpg
    rodzinka.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Małogorzatka wyczailam na NK,ze masz urodzinki.A przeprowadzka za tydzien ale dzieki przydadzą się siły.

Kasia super wyglądasz ach te brzusio.A mąż widze wlosy zgubił,to tak jak moj.:-)A Nika dzielna dziewczynaa.

reklama
Izka - oj,do konca zycia bedzie gubil cos mi sie zdaje,tylko maszynki coraz to nowsze Mu musze kupowac co jakis czas:-DTakiego Go poznalam i jakos nie wyobrazam sobie,ze mialby zapuscic fryz:-pJak juz ma wlosy na 3-4mm to krzycze,ze nieogolony dziad jest i ma natychmiast maszerowac do lazienki i zgolic leb:-D

Do góry