Co za wstretna pogoda,a na dodatek mnie rowniez ostro cos bierze,dzieciaki znowu chorowaly i czas chyba na mnie,ale starm sie tego uniknac,choc dzis okropny bol glowy,miesni,a gardlo niesamowicie drapie.Pije duzo herbatki z cytryna i miodem moze pomoze i oczywiscie paracetamol.
Anya twoj Josh jak urosl,ale sie zmienil,jest sliczniutki i ma cudowne oczka,a Ty moja droga wygladasz wspaniale,nie widac w ogole ze bylas w ciazy,laska niesamowita z ciebie,brzuszka to juz nie masz!!! ;D ;D ;D Fajny pomysl z tym kinem
Basia twoj synek rowniez duzy,jak dumnie sobie siedzi w fotwliku,pocieszne malenstwo,takie przystojniaki,no,no,no
Na forum chyba wiecej chlopaczkow niz dziewczyn bo to jeszcze od Bety,Lwicy,Dorci, Leedsana,Ara tez bedzie miala chlopaka
maja33 parca w Mc to naprawde zapieprz tam nie ma jak sie oszczedzac i fakt nickt na nigogo nie patrzy,tylko praca i parca,ale dobrze,ze zrezygnowalas bo ciaza najwazniejsze.Dobrze,ze z zdrowkiem lepiej ;D Powodzenia w wyborze wozko,tyle tego na rynku jest ciezko sie zdecydowac,najwazniejsze aby byl wielofunkcyjny,ostatnio w gazecie "Pregnancy baby & you" z marca byly testy wozkow i ich oceny.
Leedsana popieram,ze facet powinnien miec wiecej ciala ;D A KIEDY POZNAMY TWOJA TWARZYCZKE???Czekam na fotki!
Malvina milo,ze masz czasmi z kim zostawic mala i sie zrelaksowac,bratowa na pewno sie przyda,hi,hi,hi,a sam ma dzieci???
Oj ta pogoda na spacerki to nie bardzo,juz tylko do wiosny czekam,ale nie ma co narzekac pare pieknych slonecznych dni bylo.
Ja tez juz nie moge sie doczekac jak mala usciskam,fakt to juz nie dlugo..............Po jakim czasie wyszlas z Maja z domku???
W przyszlym tygodniu moj tato przyjezdza,bardzo sie ciesze ;D Spedzimy troche czasu sami bo kiedys bylismy bardzo bilsko,ale przez to ze wyjechalm do Anglii oddalilismy sie,przez 6 lat w sumie w odwiedzinach spedzilismy tylko pare chwil razem.Fajnie pomoze mi pomalowac pokoj dla malej,moze wymysli cos ciekawego i napewno bedzie dumny,ze moze zrobic cos dla wnuczki ;D
Ok ja uciekam bo glowa mi peka............a wzielam niedawno tabletke i tylko na moment przeszedl bol,ojjjjj falanie sie czuje........
Ciekawa co tam u
Ary,czyzby juz urodzila...........????????????Dodezwij sie moja droga bo sie martwie,czy wszytko ok?????
A
Lwica to zamilkla,ciekawe jak tam po chrzcinach,na pewno sie udaly,czekam na relacjie??!!!???
Pozdrawiam goraco wszystkiem mamuski i bgrzuszatki ;D ;D ;D
Zycze duzo zdrowka mam nadziej,ze sie nie rozchorujecie!!!!!!!!!!!!
Milej nocki
Buzka