Nie bede wymieniala wszystkich dziewczyn, bo kazda zasypala mnie komplementami i nie oszczedzalyscie tez dobrych slow dla Josha :-) dziekujemy bardzo, to bardzo budujace, forum to najlepsze lekarstwo na doly i zle samopoczucie :-)
Zmarnowalam dzis caly dzien siedzac w domu i kurujac sie, bo moja choroba niestety sie rozwija, oczy mi lzawia- mam straszny katar, nosek czerwony, boli od chusteczek higienicznych i mam ataki kaszlu. Rzadko mi cos dolega, ale jak juz cos zacznie bolec to choroba rozwija sie na calego :-(
Martuska- poraz pierwszy mialam okazje zobaczyc Twojego szkraba, jakiez ma piekne niebieskie, urzekajace oczka. Z pewnoscia niejedna pannica da sie na nie zlapac :-) Nasze pociechy rosna w mgnieniu oka i z pewnoscia niejedna z nas zateskni za bobaskiem, a gdy nasze maluszki podrosna zawsze mozna sie postarac o braciszka lub siostrzyczke dla nich :-)
ara- naturalnie odwdzieczam ci sie silnym sciskaniem kciukow za Twoj porod jako, ze tez mi kibicowalas :-) No i odpoczywaj i spij duzo, bo nigdy nie wiadomo czy woj szkrab Ci na to pozwoli :-)
Beta- czekolada to jedyna rzecz, ktorej nigdy nie bede w stanie sobie odmowic. Zbyt wielka przyjemnosc! Cukier jest mi potrzebny jak tlen do zycia :-) I tak samo jak Ty wybieram slodkosci zamiast wysilku fizycznego :-)
Leedsana- Twoj syneczek jest ladnusi i jak ladnie je, chociaz chyba obiektyw troche go zawstydzil :-)
maxin- kazda z nas przechodzila ta faze w ciazy, gdzie seks nadawlby sie do nakrecenia scen komediowych :-) Ale uwierz- potem wszystko wraca do normy ;-)
izusia- z tym apetytem w ostatnim trymestrze ciazy to jak najbardziej normalne, choc juz podobno wtedy wlasnie nie przybiera sie na wadze- najwiecej w pierwszym i drugim trymestrze, wiec nie zaluj sobie :-)
Oj znow zebralo mi sie na ostry kaszel i kichanie! Teraz tatus pracuje w domku i opiekuje sie nie tylko synkiem, ale i jego mamusia :-) Zycze wszystkim dobrej nocy- przede wszystkim PRZESPANEJ- dla mamus z dzieciaczkami, no i dla ciezarowek, ktore nie moga znalezc sobie wygodnej pozycji :-)