ada1989
Mama Konradka :)
hej
odstawilam ten rumianek od oczka Kondzia, za to wczoraj po poludniu przylozylam herbate i normalnie wieczorem stal sie cud
opuchlizna zaczela schodzic praktycznie na moich oczach:-) dzisiaj juz oczko jest normalne tylko ciut sine w tym miejscu ale to tez schodzi:-) jedynie co, to cala wydzielina z tej gorki zaczela schodzic do nosa i musialam caly czas z gruszka latac ale juz tez prawie jej nie ma:-) a dzisiaj przyszedl list z wizyta u okulisty, tak na wszelki wypadek pojdziemy i zobaczymy czy aby w szytsko juz jest ok
scan bioderek mamy na 11 czerwca
odstawilam ten rumianek od oczka Kondzia, za to wczoraj po poludniu przylozylam herbate i normalnie wieczorem stal sie cud
opuchlizna zaczela schodzic praktycznie na moich oczach:-) dzisiaj juz oczko jest normalne tylko ciut sine w tym miejscu ale to tez schodzi:-) jedynie co, to cala wydzielina z tej gorki zaczela schodzic do nosa i musialam caly czas z gruszka latac ale juz tez prawie jej nie ma:-) a dzisiaj przyszedl list z wizyta u okulisty, tak na wszelki wypadek pojdziemy i zobaczymy czy aby w szytsko juz jest ok
scan bioderek mamy na 11 czerwca
no i jezyk oczywiscie choc juz duzo kuma po ang i umie powiedziec nawet pare slowek po ang
a tak chociaz popisze i poczytam co u Was
Nika praktycznie sama sie bawi,czasami mnie gdzies tylko wyciagnie;-):-)
bobrze,ze teraz wydluzony weekend to spedzimy go na zewnatrz
w piatek mialam rozmowe z menadzerem i wywalczylam krzeslo sam mi je potem pod tylek przyniosl!;-) nie codziennie bede mogla posiedziec ale jak tylko bede miala taka prace ze moge siedziec to odrazu pedze po moje siedzisko
tez pracowalam po 8 godzin i dwie przerwy po 30 min i wiem ze nie latwo bylo mi wytrzymac w pracy nawet z krzeselkiem
ostatnio bylam z malym w centrum handlowym na godzinke to bardzo sie denerwowal