• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia- Nastka slodziak a jak poza:-D:-D:-D:-D co do sukienki to mnie sie podoba ta błekitna i ta niby blado czerwona:tak:
Ada- powiedz ile dalas za bukiet slubny:tak::tak::tak: bo widze ze miaas roze i storczyki tak??? a i tak super miaas sukienke albo taki may brzunio ze wcale nie widac ze ty w ciazy jestes hihihi super
joklis- to pochwal sie nam tutaj co kupilas fajnego:tak::tak::tak::tak:
Syla- a ty na co masz te alergie???????

wy sobie smacznie spicie a ja znow do pracy kurcze jeszcze 7 dni i wolne teraz pracuje za kolezanke 3 tydzien bez off :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i juz padam na pysk ale za to bede miec wiecej wolnego jak do Polski pojade:-D:-D:-D:-D:-D
uciekam moje drogie do usyszenia pozniej

reklama
Gosia Nastunia super:-)poza modelki:tak::-D
Aggi tutaj sa szczepionki wszystkie co potrzeba a w Pl za nie wlasnie sie placi:tak:nie mozna innych dokupic.Ostatnio pielegniarka powiedziala ze niektore kraje maja wiecej szczepionek bo czesciej choruja na niektore choroby.Te najwazniesze sa tu i tyle.pokazywalam te szczepienia mojemu lekarzowi z Pl i powiedzila ze to te same i te co tu sa na 4 mies w Pl daja je po 12mies bo sa wtedy tansze ale nie wiem czemu akurat wtedy sa tansze:no:nie pamietam.w kazdym razie to samo:tak:
Syrenka witaj na forum.kawke mozemy wipijac codzien ale wirtualnie:sorry:gdzie jest to St, Albans:sorry:

Wiecie ze moj maly znow kryzys przechodzi w nocy taki jak na poczatku,znow nocki sa strasznme.nie doczekam sie chyba tego wyjazdu do Pl i kiedy zrobie mu te badania:bafdfled:dzis kupilam mu inne mleko SMA moze bedzie lepiej:sorry:w sumie ma to samo,czesc rzeczy mniej czesc wiecej:bbaffled:nie wiem juz co robic zmieniac czy nie

Witam Mamusie!

Cudna pogode mamy prawda?:-)
Mialam wyjsc dzis z malym ,ale tyle sprzatania w domu,ze szok,a i jutro mam egzamin w szkole i musze sie uczyc:sorry:ale mi sie nie chce laaaaa:-p:eek:

Pinka ladna ta twoja sukienka slubna :-)
racja kazdy ma swoj gust ja wolalabym miec cos w tym stylu.
Gora taka jak na zdj nr 1 i dol cos w stylu zdjecia nr2 tylko nie taki dlugi tyl,ta sukienka ze zdjecia nr3 tez mi sie bardzo podoba,ale cos mnie tak bierze na rozporek z przodu zeby bylo nozke widac :-)
a te kiecuszki co wyslalas z tego sklepu sa cudne nawet niektore nadawalyby sie na slub jesli bylyby w kolorze bialym.

Ada slicznie wygladaliscie piekne zdjecia ze slubu i napewno piekne wspomnienia:-)

Kwiateczek moj maly SMA od urodzenia pil i ja sobie chwlailam to mleko,ale wiadomo kazde dziecko ma inaczej.

Wszytski wyjezdzajacym na wakacje ZYCZE MILEGO WYPOCZYNKU:tak:
Pozdrawiam i sle ciumaski!

Załączniki

• suknia gora.jpg
    suknia gora.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 102
  • suknia z odkryta noga.jpg
    suknia z odkryta noga.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 56
  • sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
witajcie gwiazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!

maggusia- super sukienki :tak::tak::tak: rozumiem ze taka bys chciala miec tak????
Syla- a ty sie nie ocuagaj tylko zdjecia wklejaj:-D:-D:-D:-D:-D

a mnie odbilo:-D:-D:-D:-D wiecie czemu ??????/ bo znalazłam kiecke slubna na punkcie ktorej zwariowałam:-D:-D:-D:-D:-D no i teraz w 99 bede takowa szyc:szok::szok::cool2::cool2::cool2:

Czesc dziewczyny!!!
maggusia wlasnie, czy to sa sukienki, ktore ci sie podobaja, i taka chcialabys miec? Pinka a coz\ to za kiecka tak Cie z nog zwalila? Ja myslalam, ze sukienke juz masz... HHHmmmm jestem pewna, ze zdjecia widzialam :tak:;-) Ja wkleje zdjecia, jak znajde troche wiecej czasu, nawet moj mnie jeszcze w niej nie widzial... Mialam zamiar zrobic to dzis, ale mala tak daje czadu, ze pelne rece roboty mialam... Chyba zeby ida :-(:-(:-(... Cale szczescie teraz usnela, wiec ide cos zjesc, bo jeszcze dzisiaj okazji nie mialam :tak::-( Pozdrawiam

Pinka sliiiiiiiiiiiiiczna sukienka, maggusia twoje wzory tez super, co jedna to ladniejsza... A to fotki mojej sukieneczki, jutro ide buty kupic... Nie wiem, czy jakis naszyjnik bedzie do tego pasowal, a jak tak to jaki?

Załączniki

• SDC10703.jpg
    SDC10703.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 60
  • SDC10705.jpg
    SDC10705.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Pinka suknia sliczna:tak"::tak:tez bym taka chciala:-):tak:
Maggusia zro z 3 jedna:-D:-D:-D bedzie super:-)
Joklis suknie ladna:tak:do tego jakies delikatne sandalki rozowe i bedzie super:-)

lece spac bo tylko czekac na pobudki malego,mleka nie jadl jeszcze padl za wczesnie ale pewnie kilka dni potrzeba bedzie:baffled:pije tylko rano ina wieczor:sorry:dzis padl za wczesnie pewnie niedlugo sie obudzi z glodu:sorry:ostatnio bardzo malo je,chudnie.obiad musze kobinowac zeby zjadl,wlasciwie chyba wszystko tak nie chetnie je:no:nie wiem czy dobrze robie z tym mlekiem ale oby poskutkowalo:sorry:

jutro jade z kolezanka po jakas sukienke,watpie ze cos kupi jak do slubu 2 tyg zostalo.chyba zostanie przy jakims kostiumie:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry